14jan 2023
Nieuw project: Kinderworkshop: Ik voel me super en fijn!

Pinkpoppie
Sassenheim

Een super leuke pilot van 4 bijeenkomsten voor (hoog) gevoelige kind(eren) in de leeftijd van 5 t/mt 7 jaar. In kleine groepjes met elkaar op een leuke spelenderwijze en creatieve manier om leren gaan met al je gevoelens en emoties.

Een super leuke pilot van 4 bijeenkomsten voor jouw (hoog) gevoelige kind(eren) in de leeftijd van 5 t/mt 7 jaar.
 

De 4 bijeenkomsten zijn opgebouwd vanuit een spelenderwijze basis, met een onderliggende pedagogische methodiek die je oa, terug vindt bij de sensikids en essenztraining. Deze is afgestemd op het ontwikkelingsniveau van het jonge basischoolkind (ook wel de onderbouw genoemd).
 
Veel kinderen missen hierdoor een stukje in de sociale ontwikkeling. Hoe ga je om in groepsverband met je gevoel, en hoe kun je leren communiceren met elkaar. Ook als het niet even gaat zoals jij het wil. Als je dan ook nog gevoelig bent voor de prikkels in je omgeving en je niet zo goed weet hoe je hiermee om kan gaan, is dat een hele uitdaging voor een (hoog) gevoelig kind.In kleine groepjes met elkaar op een leuke spelenderwijze en creatieve manier leren hoe je om kan gaan met al die gevoelens en hoe je dit in een groep kunt leren beheersen.Mede ook de herkenning en erkenning dat je niet de enige bent die zo reageert op de omgeving met al haar prikkels en uitdagingen is heel fijn voor een kind. En we zien dat kinderen elkaar graag helpen en ondersteunen.   Na iedere workshop krijg je als ouders tips en opdrachtjes om met je kind(eren) te oefenen en de (onderliggende) theorie eigen te maken. 

 

Informatie

14 jan 2023 t/m 25 feb 2023 | startdatum half januari, wordt nader bepaald ivm beschikbaarheid locatie
00.00 - 00.00
80,00 Je betaalt € 80,00 voor vier bijeenkomsten van anderhalf uur, dit is inclusief materialen, drinken e
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Beatrix speeltuin Sassenheim

Sassenheim

Nieuw project: Kinderworkshop: Ik voel me super en fijn!