01feb 2023
Mindfulness training bij kanker, 8 bijeenkomsten/ individuele training per direct (fysiek en online)

Fanina - Mindfulness training bij kanker
Oegstgeest

Met en na kanker kun je bij mij een traject starten dat jou ondersteunt op gebied van fysieke gezondheid, de psyche en het sociaal welzijn. Mindfulness groeps- en individuele trainings & coach programma’s worden zowel fysiek als online aangeboden.

In een kwetsbare periode in je leven wanneer je geconfronteerd wordt met kanker bied ik je de mogelijkheid om deel te nemen aan een speciaal ontwikkeld programma. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd bij Trish Bartley in Engeland, de founder van MBCT bij kanker. Ondersteuning op jouw pad met lotgenoten kan je helpen om je handvatten te bieden. In het programma gaan we in op pijn, vermoeidheid en andere specifieke problemen die je tegen komt tijdens en na je ziekteproces.

De training geeft uitleg over de thema’s en werkzame principes van mindfulness op het gebied van stress, emotionele last of piekeren. In de training leer je in acht wekelijkse sessies een nieuwe manier van omgaan met oude patronen die je soms in de weg zitten. Iedere sessie heeft een eigen thema, zoals: je automatische piloot herkennen, een andere basishouding aannemen, stress en stressreacties bewust beantwoorden, communiceren met aandacht. En in de training kijk je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen; tijdens de training, maar ook na afloop.

Informatie

01 feb 2023 t/m 29 mrt 2023
13.00 - 15.00
550,00 online deelname is 450,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Duinzigt Oegstgeest
Rhijngeesterstraatweg 40 D
2341BV Oegstgeest

Contact

Mindfulness training bij kanker, 8 bijeenkomsten/ individuele training per direct (fysiek en online)