Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25nov 2022
Magische Tarot Reading (doordeweeks op afspraak mogelijk)

Ik zing mijn eigen lied / Annette
Voorhout

Laat je inspireren met een uitgebreide persoonlijke Tarot reading! Wat geven de beeldende kaarten weer? Het klopt altijd! Je ontvangt precies die heldere boodschap passend in je leven op dat moment. Leuk, spannend,...magisch!

Tarot is een fijne manier om te kijken naar wat je bezighoudt. Met een persoonlijke reading ontvang je helder inzicht. Leuk, avontuurlijk en inspirerend om jezelf eens anders te ontmoeten. Hoe het iedere keer klopt is...magisch! ✨

Via 78 verschillend sprekende afbeeldingen ben je verbonden met je innerlijk weten, je Intuïtie. Op welk gebied in je leven mag je nog meer je EIGEN lied zingen? Met verdiepende vragen moedig ik je aan te luisteren naar je lichaam en ziel. Een liefdevolle uitnodiging aan jou je volledig af te stemmen op wie je van nature bént. Je eigen koers varen. Leven zoals het voor jou klopt! 

Magie beleven tijdens een persoonlijke reading? Meld je aan voor een bijzondere ervaring samen! 

Over mezelf:

Het thema Eigenheid & Eigenwaarde ligt me na aan het hart. We zijn waardevol, compleet en...vrij! Ik geef graag persoonlijke Tarot Readings omdat dit een prachtige manier is om je binnenwereld te verkennen. Het universum praat met ons. Ik ervaar iedere keer weer hoe we verbonden zijn met het grote geheel. Het geeft rust en vertrouwen. Alles is precies goed zoaals het ís.

 

Informatie

25 nov 2022 | Andere data en tijden mogelijk!
00.00 - 00.00
75,00 Uitgebreide Tarot reading incl. koffie/thee/lekkers (90 min)

Waar?

Ruimte Ik zing mijn eigen lied
Bergamolaan, 11
2215 TH Voorhout

Contact

Magische Tarot Reading  (doordeweeks op afspraak mogelijk)