Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30okt 2022
Vrouwencirkel - Samhain viering!

Nova-Vie
Noordwijk

Thema: Samhain! We gaan onszelf verbinden door middel van een cacao ceremonie, een gezamenlijke meditatie en een vuurritueel. In een sacred space gaan we onze intenties zetten en we gaan dansen! Onze vleugels uitslaan!  Wees welkom mooie vrouw!

Mooie vrouw!

Samen komen
Samen zijn
Samen verbinden
Samen stralen 

Vrouwencirkels bestaan al honderden jaren. Wanneer vrouwen bij elkaar komen in een vertrouwde en liefdevol gedragen omgeving ontstaat er iets magisch. Tussen veel vrouwen die deelnemen aan een cirkel ontstaat een hechte band.
Een cirkel staat in het teken van delen, openheid, acceptatie, steun en veiligheid. Zonder oordeel, afgunst of jaloezie. Om die redenen kan een vrouwencirkel helend zijn. 
Een vrouwencirkel creëert een heilige band tussen alle aanwezige vrouwen waaruit soms nieuwe vriendschappen ontstaan. Een sisterhood.
 
Wat kan je verwachten tijdens een cirkel?
Een cirkel laat zich niet precies leiden en hangt af van de flow en energie van de dag en de aanwezige vrouwen. Samen vormen we een energieveld waarin we ons veilig voelen en elke vrouw gehoord wordt en geëerd. Dit betekent ook dat er geen ruimte is voor een “strak programma”. Zoals zoveel dingen in het leven laat een bijeenkomst met gevoelige zielen zich niet sturen. We volgen de flow. 
Wel heeft elke cirkel een thema. Thema: Intenties
We gaan onszelf verbinden door middel van een cacao ceremonie en een gezamenlijke meditatie. We verhogen de energie door een veilig veld te creëren waarin we met elkaar kunnen delen. Ook zal er een vuurceremonie doen waarbij we onze intenties gaan zetten en we gaan dansen! Onze vleugels uitslaan! 
En natuurlijk nog meer. 

Laat jezelf verrassen! 
Je bent welkom!

"Women are joined
Heart to heart
Soul to soul
To be
To speak
To dance 
To give
To receive"

Informatie

30 okt 2022
13.00 - 17.00
33,00
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Noordwijk

Noordwijk

Vrouwencirkel - Samhain viering!