Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

18okt 2022
Magische Tarot Reading (elke dag op afspraak mogelijk)

Ik zing mijn eigen lied / Annette
Voorhout

Laat je inspireren met een uitgebreide Tarot reading! Wat geven de beeldende kaarten aan? Het klopt altijd! Je ontvangt precies die heldere boodschap dat passend is in jouw leven op dat moment. Een leuke, spannende en magische ervaring!

Ontvang een magische Tarot Reading! We laten ons samen verwonderen door de sprekende kaarten op tafel. Op een speelse manier ben je in verbinding met je innerlijk weten. Waar mag jij nog meer je EIGEN lied zingen? Ik maak gebruik van het Hoefijzer. Deze legging van 8 kaarten geven de essentie weer, de ontwikkeling, wat van belang is, 2 advieskaarten, wat je beter kunt laten, de uitkomst en uitnodigende houding. 

Bijzonder boeiend wat ontstaat tijdens het omdraaien van de kaarten! Elke kaart heeft je iets te vertellen. Samen vormen ze een verhaal en ga je begrijpen wat de bedoeling is. Je wordt herinnerd om af te blijven stemmen op wie je van nature bént. Je eigen koers varen. Leven zoals het voor joú klopt! 

Met Tarot kijk je op een luchtige manier naar jezelf en je leven. Je ontmoet jezelf eens op een andere manier!

Lijkt het je leuk een tarot reading te ontvangen? Meld je aan via de link of stuur een mailtje. Ik verheug me op een bijzonder samenzijn!

Over Annette

In mijn coachingspraktijk gaat het om Eigenheid & Eigenwaarde: authentiek zijn, afstemmen op je gevoel, gronden, eigen plek innemen, helen van trauma's, bevrijden van innerlijke blokkades, veiligheid en vertrouwen, in verbinding blijven, begrenzen, groeiend zelfvertrouwen, zelfwaardering en zelfrespect. Je helemaal vrij voelen om je EIGEN lied te zingen! Precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

 

 

 

 

Informatie

18 okt 2022 | Andere data en tijden mogelijk!
00.00 - 00.00
50,00 Uitgebreide Tarot reading incl. koffie/thee/lekkers (60 min)

Waar?

Eigen ruimte aan huis
Bergamolaan, 11
2215 TH Voorhout

Contact

Magische Tarot Reading  (elke dag op afspraak mogelijk)