Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29okt 2022
✨ Herinnerings Wandeling in het Keukenhofbos ✨

Ik zing mijn eigen lied / Annette
Lisse

Deze ochtend gedenken we onze overleden dierbare(n). Welke fijne herinneringen koester jij? Tijdens de wandeling ben je vrij om op jouw manier te delen met bv. een gedicht of anekdote. Door woorden te geven aan ons gevoel, kan liefde vrijuit stromen!

Op zaterdag 29 oktober is er een Herinnerings Wandeling in het Keukenhofbos. Vandaag staan we stil bij dierbaren die ons ontvallen zijn. Samen beginnen we met het maken van een hart door alle meegebrachte lichtjes met elkaar te verbinden. Daarna wandelen we het prachtige herfstachtige bos in om met elkaar herinneringen te delen. Misschien vind je het fijn ook iets tastbaars mee te nemen wat je graag wilt laten zien of horen? Een foto, een bijzonder boek, een gedicht...

Door ons te herinneren, eren we onze dierbaren. Ze leven op talloze manieren in en om ons voort. The Circle of life! Wat heeft een dierbare voor je betekend? Wat heb jij van hem/haar geleerd of meegekregen? Voel je vrij om meerdere dierbaren te gedenken als dit voor jou belangrijk is. 

We koesteren onze dierbaren én onszelf! Deze wandeling gaat over liefde, eerbied, verwondering en dankbaarheid. We laten ons raken door wat mag ontstaan. We verbinden ons met elkaar en met het leven!

Voel je een JA om hierbij te zijn? Je bent van harte welkom! I.v.m. de organisatie graag per mail aanmelden. Je ontvangt een bevestiging.

Het is fijn om je lekker warm aan te kleden en waterdichte schoenen te dragen. Neem je ook een lichtje mee? Een waxinekaarsje in een hoog glazen potje is handig i.v.m. wind en brandgevaar. 

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel, mail of app me gerust. Samen maken we er een bijzondere Herinnerings Wandeling van!

Informatie

29 okt 2022 | Verzamelen op de parkeerplaats voor Kasteel Keukenhof
10.00 - 12.00
15,00 Contant, graag gepast meenemen

Waar?

Parkeerterrein Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse

Contact

✨ Herinnerings Wandeling in het Keukenhofbos ✨