Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28okt 2022
Rite van de Baarmoeder / Rite of the Womb - Sacred Sisters Wombhealing

Nova-Vie
Voorhout

De Rite van de Baarmoeder brengt je weer in contact met je innerlijke wijsheid, intuïtie en vrouwelijke essentie zodat jij je weer kan herinneren wie je werkelijk bent..In liefde, zachtheid en verbinding. Ook schonen we de vrouwenlijn en trauma op.

De Rite van de baarmoeder is een ritueel dat is ontstaan in Zuid-Amerika en zich inmiddels aan het verspreiden is over de hele wereld.
De naam 13de Rite of the Womb van de Munay Ki verwijst naar de menstruatiecyclus van de 13 manen van een vrouw. 

Het is een prachtig en krachtig ritueel waarin je loslaat wat niet meer bij je past. En waarin je contact maakt met je innerlijke grootsheid en verlangens.

De 13de Rite van de Munay Ki is een liefdevol geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd, deze collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk bewust of onbewust pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders en oermoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we pijn, angst of trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid. 

Informatie

28 okt 2022
20.00 - 22.30
40,00

Waar?

Voorhout

Voorhout

Rite van de Baarmoeder / Rite of the Womb - Sacred Sisters Wombhealing