Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27sep 2022
Magische Tarot Reading! (elke dag op afspraak mogelijk)

Ik zing mijn eigen lied / Annette
Voorhout

Tarot is een speelse manier om naar jezelf en je leven te kijken. Klopt het nog? Zing je jouw EIGEN lied? Laat je inspireren nog meer je EIGEN natuur te volgen. De kaarten wijzen je de weg. Het is magisch hoe het iedere keer klopt!

Ontvang een magische Tarot Reading! We laten ons samen verwonderen door de sprekende kaarten op tafel. Het is leuk, avontuurlijk, misschien wel spannend tegelijk!

Met kleurrijke afbeeldingen ben je op een speelse manier in verbinding met je innerlijk bewustzijn. Op welk gebied in je leven mag je nog meer je EIGEN lied zingen? Ik gebruik hier graag het Hoefijzer voor! De legging van 8 kaarten laten o.a. de essentie zien (waar gaat het écht om?), de ontwikkeling, waar groei je naartoe als je de boodschap van de kaarten begrijpt. Bijzonder boeiend, verhelderend, kernachtig wat ontstaat tijdens het omdraaien van de kaarten! Een herinnering aan jou om te blijven afstemmen op wie je van nature bént. Je eigen koers te varen. Te handelen zoals het voor jou klopt. 

Tarot is een luchtige manier om antwoorden te vinden op vraagstukken waar je mee bezig bent. Met de reading ontvang je inzicht, helderheid en richting. Het ondersteunt in je persoonlijke ontwikkelingsproces. Het is ook gewoon leuk als je nieuwsgierig bent. Je ontmoet jezelf eens op een andere manier!

Wil jij een inspirerende Tarot Reading ontvangen? Meld je aan via de link, mail of Whatsapp. Ik verheug me en maak snel een afspraak!

Over Annette:

Als Eigenwaarde coach en ervaringsdeskundige begeleid & ondersteun ik jongeren/volwassenen die kampen met gevoelens van o.a. minderwaardigheid, eenzaamheid, depressie, angst, boosheid, verdriet. Durven voelen wat gevoeld wil worden. Afstemmen op je lichaam wat het nodig heeft. Je herinneren wie je van nature bént! Volwaardig, vrij, onvoorwaardelijke liefde.

 

 

 

Informatie

27 sep 2022 | Andere data en tijden mogelijk!
00.00 - 00.00
50,00 Uitgebreide Tarot legging incl. koffie/thee/lekkers (60 min)

Waar?

Eigen ruimte aan huis
Bergamolaan, 11
2215 TH Voorhout

Contact

Magische Tarot Reading!      (elke dag op afspraak mogelijk)