Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24sep 2022
Magische Ochtend Wandeling in het Keukenhofbos!

Ik zing mijn eigen lied / Annette
Lisse

We laten ons deze ochtend betoveren door de speciale sfeer in het bos. De stilte opzoeken, magie ervaren van alles wat er ís, voelen dat we verbonden zijn. Wil jij je ook laten verwonderen? Wees welkom om samen te ervaren!

Tijdens deze magische Ochtend Wandeling heerlijk opladen, jezelf en anderen écht ontmoeten. Pure magie ontstaat wanneer we ons openstellen voor elkaar, we ons verbinden met elkaar, we eenvoudig aanwezig zijn.

De natuur is een prachtige spiegel. We hoeven slechts te zien hoe zij het ons voordoet. Alles is in perfecte harmonie met elkaar. Een herinnering om ook onze eigen natuur te volgen! We inspireren elkaar om gewoon onszelf te zijn. Om elkaar te waarderen voor wie we zijn. Te ervaren dat je van grote waarde bent, dat je daar niets voor hoeft te doen of te laten!

We verzamelen op de grote parkeerplaats van kasteel Keukenhof en vertrekken om 10.00 uur richting het bos. Sommige plekken kunnen drassig zijn, dan zijn waterdichte schoenen/laarzen fijn. Na afloop is er gelegenheid om gezellig met elkaar wat te drinken bij de Hofboerderij op het terrein van Kasteel Keukenhof. Daar is ook een toilet aanwezig.

Aanmelden is niet nodig. Alleen bij hevige regenval gaat de wandeling niet door. Mocht je twijfelen, bel of app me! 

Ik kijk uit naar inspirerende ontmoetingen! Wandel je mee? 

Over Annette:

In liefde, vrijheid, harmonie en verbinding je EIGEN lied zingen! Als coach en ervaringsdeskundige begeleid & ondersteun ik jongeren/volwassenen die kampen met gevoelens van o.a. minderwaardigheid, eenzaamheid, depressie, angst, boosheid, verdriet. Hen uitnodigen weer in verbinding te komen én te zijn met alles wat er ís. Luisteren naar het lichaam wat het nodig heeft. Je herinneren wie je van nature bént. Dat mag gelééfd worden! 

 

Informatie

24 sep 2022 | Verzamelen op de parkeerplaats voor Kasteel Keukenhof
10.00 - 11.30
10,00 contant, graag gepast meenemen

Waar?

Parkeerterrein Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse

Contact

Magische Ochtend Wandeling in het Keukenhofbos!