Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24sep 2022
De Stem van je Verlangen

Hart, Licht en Leven
Noordwijk

Wat wil jij nou eigenlijk echt diep van binnen? Vandaag gaan we op zoek naar de Stem van ons Verlangen. Samen gaan we een dag lang stilstaan bij en werken met ons verlangen. Want je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Wat wil jij nou eigenlijk echt, diep van binnen? Wat is de stem van je verlangen? Want we hobbelen wel door ons dagelijks leven heen, met alle dingen die daar gedaan moeten worden. Ons werk, ons huis, onze relatie, onze kinderen (als we die hebben)… vragen allemaal aandacht. Voor je het weet is er weer een dag of week voorbij. Het ritme van de tijd…

Maar wat wil jij nou eigenlijk echt diep van binnen? Wat is je verlangen? Hoe klinkt je verlangen? Op deze dag gaan we op zoek naar de Stem van ons Verlangen. Samen, in een groep van maximaal acht personen gaan we een dag lang stilstaan bij en werken met ons verlangen. Want je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Het is zo versterkend als we samen aan de slag gaan met onze verlangens. Wat een energie geeft dat!

We gaan met elkaar in gesprek. We doen een meditatie rondom Verlangen, we gaan leren over de adem en ademen. Je maakt een moodboard, gaat daarover in gesprek en we gaan zingen rondom verlangen en gemis. We eindigen de dag met de eerste kleine stap die je zou kunnen zetten. Kortom, het wordt een heel inspirerende dag! Welkom!

Wat praktische gegevens: het is op 24 september, in mijn coachruimte, aan de Hoogwakersbosstraat 12, te Noordwijk. Ik zorg voor koffie, thee, fruit en koek. Neem zelf je lunchpakketje mee! Deze dag kost je maar €85. Bij vragen, neem gerust contact op!

Informatie

24 sep 2022
10.00 - 16.30
85,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Noordwijik
Tamarijnslaantje 45
2201XB Noordwijk

De Stem van je Verlangen