Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19okt 2022
Access Bars® Training

MAYA KANHAI
Noordwijk

Access Bars® lijkt het meest op een zachte hoofdmassage waarmee je je hoofd leeg kunt maken, spanning los kunt laten en rust kunt ervaren als je gedachten alle kanten opgaan. Je voelt je gelijk heerlijk relaxt.

Een Bars sessie brengt je hoofd tot rust, ontspant het lichaam en maakt dat je je gelijk heerlijk relaxt voelt.

Access Bars® lijkt het meest op een zachte hoofdmassage waarmee je je hoofd leeg kunt maken, spanning los kunt laten en rust kunt ervaren als je gedachten alle kanten opgaan. 

Access Bars® brengt energetische ontspanning en kan toegepast worden om stress te verlichten of ter preventie van een algehele burn-out. Het effect is vaak meteen voelbaar maar je kunt het ook weken na de sessie nog merken. 

Vergelijk het met het opruimen van de harde schijf van je computer: je ruimt onnodige bestanden op die je computer traag maken zodat je computer beter functioneert. 

Zelf leerde ik de Bars na jaren van chronisch pijn en fibromyalgie. Met behulp van de Access Bars ben ik nu pijnvrij en terug op mijn normale energie niveau.  

Wil je leren hoe je de Bars geeft en het zelf ook ontvangen? Op woensdag 19 oktober is de volgende training in Noordwijk. 

 

Informatie

19 okt 2022
09.30 - 18.00
300,00

Waar?Noordwijk

Access Bars® Training