Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19sep 2022
Ademcirkel - Breathwork & Trauma Release

Nova-Vie
Alphen ad Rijn

Wil jij.. Jezelf ontdoen van oude ballast? Beter in je vel zitten? Aan de slag met het verwerken van trauma's en negatieve patronen? Meld je dan aan voor deze ademcirkel: Breathwork & Trauma Relea

Het lichaam onthoud wat de geest vergeten is
Onze hersenen zijn in staat traumatische en negatieve ervaringen weg te stoppen naar ons onderbewuste.
Dit proces wordt ook wel het coping mechanisme of overlevingsmechanisme genoemd.Gelijktijdig slaat het lichaam de spanning die vrij komt tijdens de ervaring op.
Zowel je hersenen als lichaam doen dit om jou te beschermen, ze doen dit in situaties wanneer jij niet in staat bent de ervaring te verwerken.
Het wordt dus weggestopt voor een later moment. We kunnen dan ook voor een hele lange periode doorgaan met ons leven zonder ook maar ergens last van te hebben. Een scala aan vage klachten zijn vaak de eerste signalen van je lichaam die om hulp vraagt .

Ademwerk en BRTT sessies kunnen jou helpen om van vage klachten af te komen en pijnlijke gebeurtenissen, trauma’s en angstige overtuigingen te verwerken.

Het ademwerk gaat in eerste plaats over bewustwording, alleen dat waarvan je je bewust van bent kan je doorvoelen en integreren. Door je ademhaling tijdens een ademsessie te verbinden stap je een proces in, waarbij dat wat in jouw onderbewustzijn ligt opgeslagen, naar de oppervlakte kan komen. Zo kan je laag voor laag geblokkeerde energie en oude pijn loslaten. Door de geblokkeerde energie los te laten kan je levensenergie weer meer gaan stromen. Ademwerk brengt je in contact met dat wat je werkelijk bent en geeft je letterlijk en figuurlijk meer ademruimte. Hierdoor kan je steeds meer leven vanuit authenticiteit en herstel je de mentale en fysieke balans

Informatie

19 sep 2022
19.00 - 22.00
55,00

Waar?

Alphen a.d. Rijn

Alphen ad Rijn

Ademcirkel - Breathwork & Trauma Release

Wat doe ik nog meer?

Nova-Vie
23okt
Evenement
Truffelceremonie - Psilocybine reis
Nova-Vie
Voorhout
Truffelceremonie - Psilocybine reis. Een magische, diepgaande reis naar binnen, in je innerlijke wereld, om antwoorden en inzichten te krijgen vanuit jezelf. In volledige overgave.
Nova-Vie
21okt
Evenement
Cacao Ceremonie
Nova-Vie
Voorhout
Tijdens deze cacao ceremonie gaan we met de kracht van het heilige plantmedicijn cacao en een meditatie een reis naar binnen maken en antwoorden vinden voor je innerlijke belemmeringen, je hart verwarmen, openen en ontwaken.
Nova-Vie
29okt
Evenement
Vrouwencirkel - Samhain viering!
Nova-Vie
Noordwijk
Thema: Samhain! We gaan onszelf verbinden door middel van een cacao ceremonie, een gezamenlijke meditatie en een vuurritueel. In een sacred space gaan we onze intenties zetten en we gaan dansen! Onze vleugels uitslaan!  Wees welkom mooie vrouw!
Nova-Vie
Zwangerschapsbegeleiding
Holistische Doula begeleiding | Lichaamswerk | Coaching
Nova-Vie
Noordwijk Zh
Ik wil elke vrouw een fijne en bewuste zwangerschap, geboorte en kraamtijd laten ervaren. Ik ondersteun je op een holistische en natuurlijke wijze waarbij respect voor het vrouwelijke lichaam, vertrouwen, kracht en autonomie voorop staan.
Nova-Vie
28okt
Evenement
Rite van de Baarmoeder / Rite of the Womb - Sacred Sisters Wombhealing
Nova-Vie
Voorhout
De Rite van de Baarmoeder brengt je weer in contact met je innerlijke wijsheid, intuïtie en vrouwelijke essentie zodat jij je weer kan herinneren wie je werkelijk bent..In liefde, zachtheid en verbinding. Ook schonen we de vrouwenlijn en trauma op.
Nova-Vie
Lichaamswerk
Holistisch en sjamanistisch lichaamswerk
Nova-Vie
Noordwijk Zh