Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25sep 2022
Choco Bliss ceremonie - One day retreat

Nova-Vie
Voorhout

Choco Bliss Ceremonie – om uit je hoofd te komen en meer in verbinding te staan met je hart. Choco Bliss neemt je mee op een persoonlijke, innerlijke reis.

In deze Choco Bliss ceremonie ga je de kracht van deze bijzondere bonbons ervaren.

Choco Bliss is bonbon gemaakt van chocola en diverse plantmedicijnen (o.a Psilocybine en Caapi). De combinatie van de verschillende plantmedicijnen is zorgvuldig afgesteld. De Choco Bliss werken op zielsniveau om zo verschillende aspecten van jezelf te helen. Ben je moe van praten en gaat therapie of coaching niet diep genoeg? Dan is Choco Bliss een methode om op een liefdevolle maar zeer effectieve manier tot je essentie te komen.
Een Choco Blisse ceremonie helpt je om uit je hoofd te komen en meer in verbinding te staan met je hart.Tijdens deze dag openen we met een mooi ritueel, zetten we een intentie(s) en mag jij de magie van de Choco Bliss bonbons ervaren. Ook gaan we Journalen. 

Meer over Choco Bliss weten? Neem dan contact op met mij of kijk op mijn website. 

Informatie

25 sep 2022
11.00 - 18.00
155,00

Waar?

Voorhout

Voorhout

Choco Bliss ceremonie - One day retreat

Wat doe ik nog meer?

Nova-Vie
28okt
Evenement
Rite van de Baarmoeder / Rite of the Womb - Sacred Sisters Wombhealing
Nova-Vie
Voorhout
De Rite van de Baarmoeder brengt je weer in contact met je innerlijke wijsheid, intuïtie en vrouwelijke essentie zodat jij je weer kan herinneren wie je werkelijk bent..In liefde, zachtheid en verbinding. Ook schonen we de vrouwenlijn en trauma op.
Nova-Vie
29okt
Evenement
Vrouwencirkel - Samhain viering!
Nova-Vie
Noordwijk
Thema: Samhain! We gaan onszelf verbinden door middel van een cacao ceremonie, een gezamenlijke meditatie en een vuurritueel. In een sacred space gaan we onze intenties zetten en we gaan dansen! Onze vleugels uitslaan!  Wees welkom mooie vrouw!
Nova-Vie
Zwangerschapsbegeleiding
Holistische Doula begeleiding | Lichaamswerk | Coaching
Nova-Vie
Noordwijk Zh
Ik wil elke vrouw een fijne en bewuste zwangerschap, geboorte en kraamtijd laten ervaren. Ik ondersteun je op een holistische en natuurlijke wijze waarbij respect voor het vrouwelijke lichaam, vertrouwen, kracht en autonomie voorop staan.
Nova-Vie
21okt
Evenement
Cacao Ceremonie
Nova-Vie
Voorhout
Tijdens deze cacao ceremonie gaan we met de kracht van het heilige plantmedicijn cacao en een meditatie een reis naar binnen maken en antwoorden vinden voor je innerlijke belemmeringen, je hart verwarmen, openen en ontwaken.
Nova-Vie
Lichaamswerk
Holistisch en sjamanistisch lichaamswerk
Nova-Vie
Noordwijk Zh
Nova-Vie
23okt
Evenement
Truffelceremonie - Psilocybine reis
Nova-Vie
Voorhout
Truffelceremonie - Psilocybine reis. Een magische, diepgaande reis naar binnen, in je innerlijke wereld, om antwoorden en inzichten te krijgen vanuit jezelf. In volledige overgave.