19aug 2022
Magische Avond Wandeling in het Keukenhofbos!

Ik zing mijn eigen lied / Annette
Lisse

We laten ons deze zomeravond in het bos betoveren tijdens de overgang van licht naar schemering. De stilte opzoeken, magie ervaren van alles wat er ís, voelen dat we verbonden zíj́n. Wil jij je ook laten verwonderen? Wees welkom om samen te ervaren!

Tijdens deze magische Avond Wandeling heerlijk opladen, jezelf en anderen ontmoeten. De natuur is een prachtige spiegel. We hoeven slechts te zien hoe zij het ons voordoet. Alles is in perfecte harmonie met elkaar. Een herinnering om ook onze eigen natuur te volgen! We inspireren elkaar om gewoon onszelf te zijn. Om elkaar te waarderen voor wie we zijn. Te ervaren dat je van grote waarde bent, dat je daar niets voor hoeft te doen of te laten!

We verzamelen op de grote parkeerplaats van kasteel Keukenhof en vertrekken om 19.30 uur richting het bos. Aanmelden is niet nodig. Alleen bij hevige regenval gaat de wandeling niet door. Mocht je twijfelen, bel of app me! 

Ik kijk uit naar inspirerende ontmoetingen! Wandel je gezellig mee? 

Over Annette:

In liefde, vrijheid, harmonie en verbinding je EIGEN lied zingen! Als coach en ervaringsdeskundige begeleid & ondersteun ik jongeren/volwassenen die kampen met gevoelens van o.a. minderwaardigheid, eenzaamheid, depressie, angst, boosheid, verdriet. Hen uitnodigen weer in verbinding te komen én te zijn met alles wat er ís. Luisteren naar het lichaam wat het nodig heeft. Je herinneren wie je van nature bént. Dat mag gelééfd worden! 

 

Informatie

19 aug 2022 | Verzamelen op de parkeerplaats voor Kasteel Keukenhof
19.30 - 20.30
10,00 contant, graag gepast meenemen

Waar?

Parkeerterrein Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse

Contact

Magische Avond Wandeling in het Keukenhofbos!