Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27aug 2022
Festival De Liefde! Het liefste, leukste, échte, verbindende Festival!

Bewust Bollenstreek / LiefdeWerk
Noordwijk-Binnen

Wees lief voor je lijf, jezelf, de ander én moeder aarde! Laat je inspireren met Festival De Liefde op het prachtige Lindenplein, het Hart van Noordwijk-Binnen! Met live muziek, workshops op het blotevoetenplein, (h)eerlijk eten & drinken. Gratis!

Het liefste, leukste, échte, hartverwarmende Festival in de Bollenstreek!

Festival De Liefde!

 

Het Lindenplein is een práchtig plein in het Hart van Noordwijk-Binnen, dat uitnodigt om écht te léven, elkaar écht te ontmoeten!

In en voor de muziektent, midden op het Lindenplein, zijn er live optredens en vanaf dat podium worden verrassende workshops gegeven, die je inspireren om mee te bewegen op het sprankelend roze blotevoetenplein! 

 

Achter de muziektent

 

Kramen

Rondom het Lindenplein vind je een 30tal kramen, een ware proeftuin vol inspiratie om te leven zoals dat klopt! Met bevlogen professionals die je inspireren je hart te volgen, lief te zijn voor je lijf, jezelf, de ander en moeder aarde! Toegang tot het Festival is gratis, bij sommige kramen wordt een kleine bijdrage gevraagd.

 

 

(H)eerlijk eten en drinken

Geniet in het buitencafé van Jenneke en Joost van Nissa! Met vega/n broodjes, tosti's, salades, bananenbrood en groentenkauw cakes, homemade ijsthee en limo!

Biologische handgesneden friet kun je bestellen bij de kar van Papa's ambacht. Proef de liefde voor koffie bij de kar van BaristaBeleving. Daarnaast kun je natuurlijk ook terecht op het terras van Hof van Holland, op de kop van het Lindenplein.

 

Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets!
Moet je echt met de auto komen? Betaald parkeren op het Kloosterplein of in de parkeergarage van de Digros. Gratis parkeren in de Voorstraat of links van de nieuwe Jeroenskerk (met parkeerschijf).

 

Team Festival De Liefde

Dit festival wordt georganiseerd door Angela Roelen LiefdeWerk (oprichter Bewust Bollenstreek), die huist in Herberg De Liefde, ook op het Lindenplein. Met een enthousiast team hopen we met elkaar de liefde te laten stromen op 27 augustus én dat we met elkaar steeds weer meer kiezen om te leven zoals dat écht klopt! Het organisatieteam bestaat uit: Maud Braspenning, Pauline Hoogervorst, Ellen Guijt, Annette Oppenberg, Petra Hoek. We zijn dankbaar voor het zorgen voor de muziekinstallatie door Hans Elzinga!

Wil je op de hoogte blijven van dit soort evenementen? Vraag dan de maandelijkse LiefdesBrief aan!

 

Meedoen?

Voel je je hart roepen en wil je graag meedoen met dit Festival De Liefde? Leuk! Altijd volgen, dat hart!
Neem contact op met angela@liefdewerker.nl, 06 22329846.

 

Informatie

27 aug 2022
10.00 - 17.00
0,00

Waar?

Lindenplein

Noordwijk-Binnen

Festival De Liefde! Het liefste, leukste, échte, verbindende Festival!