18sep 2022
Start Dotpaint Academy Jaartraining - 10 cursusdagen, 1x per maand, sept t/m juni

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Oegstgeest (of nieuwe lokatie in Rijnsburg!)

Binnen 10 maanden tijd ontwikkel je je tot een heuse Dot-Artist en/of Workshopbegeleider! Ervaar hoe rustgevend dotpainten is. Kom weer terug bij jezelf en helemaal in het NU. Uit je hoofd, en in je hart met dot-art. Beperkte plaatsen beschikbaar!

De Dotpaint Academy Jaartraining gaat in SEPTEMBER weer van start!

Binnen één jaar tijd leer je alles over de dot-techniek en geniet je maandelijks van een hele dag creëren vanuit je hart met een klein groepje cursisten. Of je na voltooiing van de opleiding er voor kiest om zelf dot-art workshops te gaan geven of alleen prachtige kunstwerken voor jezelf of anderen maakt, is helemaal aan jou. Eén ding is zeker… deze bijzondere kunstvorm zal je leven verrijken. 

Dotpainten is niet zomaar een kunstvorm. Het is een creatieve en tevens meditatieve activiteit welke rust en evenwicht teweeg kan brengen. Het brengt je terug bij jezelf, en laat je alles om je heen even vergeten. Zo kom je helemaal terug in het NU. Uit je hoofd, en in je hart! …een creatieve vorm van mindfulness.

De Jaartraining is een prachtig proces van zelfbewustwording en persoonlijke ontwikkeling. In september start er een nieuwe groep waarvoor maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. 

Schrijf je in vóór 31 juli en ontvang het materialenpakket t.w.v. 100 euro gratis bij aanvang van de eerste cursusdag! Wil jij ook elke maand een inspirerende creatieve dag beleven? Voor alle informatie ga naar dotpaint-academy

Kosteloos deelnemen? Wist je dat sommige werkgevers een jaarlijks persoonsgebonden budget voor hun werknemers reserveren dat gebruikt kan worden voor opleidingen/trainingen voor persoonlijke ontwikkeling en mindfulness! Informeer naar de mogelijkheden bij jouw werkgever en misschien wordt deze Jaartraining wel deels of helemaal vergoed! 

Informatie

18 sep 2022 | Opleiding bestaat uit 10 cursusdagen (september t/m juni)
10.00 - 16.00
150,00 per all-inclusief cursusdag (x 10) of 1400,- eenmalige betaling

Waar?

Dotpaint Academy
Groenhoevelaan 15
2343 BP Oegstgeest (of nieuwe lokatie in Rijnsburg!)

Contact

Start Dotpaint Academy Jaartraining - 10 cursusdagen, 1x per maand, sept t/m juni