Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

05jul 2022
Dag-Workshop 'mandala Paneel dotpainten' geheel verzorgd met vegetarische lunch

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Oegstgeest

Tijdens deze 'tijd-voor-mij' dag ga je ervaren hoe leuk en rustgevend dotpainten is! Uit je hoofd, en in je hart met dot-art. Laat je intuïtief leiden en creëer jouw unieke kleurrijke mandala op een mooi houten paneel.

Mandala’s zijn prachtige cirkelvormige figuren met symmetrische elementen. Het woord ‘mandala’ stamt uit het Sanskriet (een oude Indische taal) en betekent letterlijk ‘magische cirkel’ of ‘magisch wiel’. Volgens oude oosterse wijsheden dienen ze tot inspiratie en innerlijke verrijking.

Mandala’s hebben een positief effect op jong en oud. Ze brengen rust, harmonie en evenwicht. Het tekenen, kleuren of dotpainten van een mandala bevordert je concentratie en stimuleert je creativiteit. 

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die juist dat proces van terugkomen bij jezelf ondersteunt. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU

Op dinsdag 5 juli ben je van harte welkom bij mij thuis in Oegstgeest om dit zelf te ervaren en je eigen mandala paneel te maken. Tijdens deze 5 uur durende workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en hoe je mooie volle dots maakt. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag op een mooi houten paneel. Een echte ‘tijd-voor-mij’ dag, geheel verzorgd met vegetarische lunch bestaande uit een lekkere salade en broodjes met smeersels.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristalelixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kom je heerlijk creëren en ervaren wat dotpainten met je doet?

Informatie

05 jul 2022
10.00 - 15.00
99,00 Incl. houten paneel, 4 verfcontainertjes, thee/koffie & lekkers. lunch & goodiebag

Waar?

Dotpaint Academy
Groenhoevelaan 15
2343BP Oegstgeest

Contact

Dag-Workshop 'mandala Paneel dotpainten' geheel verzorgd met vegetarische lunch