06jul 2022
Dotpaint Workshop 'Mandala op Steen' - nog 2 plekjes

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Oegstgeest

Tijdens deze dotpaint workshop ga je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart metart. Laat je intuïtief leiden en creëer jouw eigen kleurrijke mandala kracht steen.

De Magie van de Mandala

Mandala’s zijn prachtige cirkelvormige figuren met symmetrische elementen. Het woord ‘mandala’ stamt uit het Sanskriet (een oude Indische taal) en betekent letterlijk ‘magische cirkel’ of ‘magisch wiel’. Volgens oude oosterse wijsheden dienen ze tot inspiratie en innerlijke verrijking.

Mandala’s hebben een positief effect op jong en oud. Ze brengen rust, harmonie en evenwicht. Het tekenen, kleuren of dotpainten van een mandala bevordert je concentratie en stimuleert je creativiteit. 

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die juist dat proces van terugkomen bij jezelf ondersteunt. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Op woensdag 6 juli ben je van harte welkom bij mij thuis om dit zelf te ervaren en je eigen mandala steen te maken. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en hoe je mooie volle dots maakt. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag op een mooie platte steen.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristalelixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kom je heerlijk creëren en ervaren wat dotpainten met je doet?

Informatie

06 jul 2022
9.30 - 12.30
55,00 Incl. zwarte steen, 4 verfcontainertjes, thee/koffie & lekkers plus goodiebag

Waar?

Dotpaint Academy
Groenhoevelaan 15
2343 BP Oegstgeest

Contact

Dotpaint Workshop 'Mandala op Steen' - nog 2 plekjes

Wat doe ik nog meer?

Reconnect your Heart
Creativiteit
'Uit je hoofd, en in je hart met Dot Art' creatieve & meditatieve workshops
Reconnect your Heart
Oegstgeest
Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve en tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU... uit je hoofd en in je hart.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
09jul
Workshop
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten' - nog 2 plekjes!
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Oegstgeest
Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart met dotart. Maak iets moois voor jezelf of een uniek cadeau voor een ander!
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
05jul
Workshop
Dag-Workshop 'mandala Paneel dotpainten' geheel verzorgd met vegetarische lunch
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Oegstgeest
Tijdens deze 'tijd-voor-mij' dag ga je ervaren hoe leuk en rustgevend dotpainten is! Uit je hoofd, en in je hart met dot-art. Laat je intuïtief leiden en creëer jouw unieke kleurrijke mandala op een mooi houten paneel.
Reconnect your Heart
Healing en reading
Thuiskomen bij jezelf met Reconnective Healing® en De Persoonlijke Reconnection®
Reconnect your Heart
Oegstgeest
Soms zijn we onszelf even kwijt… Hoe vind jij je weg terug? Praktijk Reconnect your Heart ondersteunt persoonlijke bewustwording en groei dmv healing sessies. Ervaar innerlijke rust en kom in contact met jouw authentieke zelf, je lijf en je hart.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
18sep
Opleiding
Start Dotpaint Academy Jaartraining - 10 cursusdagen, 1x per maand, sept t/m juni
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Oegstgeest (of nieuwe lokatie in Rijnsburg!)
Binnen 10 maanden tijd ontwikkel je je tot een heuse Dot-Artist en/of Workshopbegeleider! Ervaar hoe rustgevend dotpainten is. Kom weer terug bij jezelf en helemaal in het NU. Uit je hoofd, en in je hart met dot-art. Beperkte plaatsen beschikbaar!