24sep 2022
Vrouwen in Vrijheid | Workshop van Women with Sparkles

Melissa van der Geest en Araliya Bosma
Studio Zoed, Haarlem (gratis parkeren)

Vrouwen in Vrijheid! Zaterdag 24 september van 14:00 - 18:00. Wil jij die gepassioneerde vrouw zijn die doet wat zij leuk vindt? Lekker Zijn en het Vuur in jou naar boven halen? Deze dag kom je in verbinding met jouw innerlijke godin!

Hallo mooie vrouw!  

Wat fijn dat jij ons hebt gevonden. 

Heb jij soms ook het gevoel dat je wordt geleefd en amper tijd hebt om de vrouw in jou omhoog te halen of om gewoon lekker te Zijn?

Wees dan welkom bij Women with Sparkles! Iedere maand organiseren wij tijdens volle maan online- en live events op toffe locaties in Nederland. Dit keer op een prachtige locatie midden in de natuur (tussen Leiden en Haarlem)! We werken aan thema's zoals lichaamswerk, mindset en coaching.

Je ervaart speelse manieren om in contact te komen met jouw hartsverlangen en vrouwelijke yin.

Je komt in een warm bad met inspirerende authentieke vrouwen waarin je deelt, groeit en elkaar laat stralen.

Want hoe laad jij je op? En wat betekent verbinding met jezelf en andere vrouwen? Wil jij dichter bij jouw essentie komen? Intuïtief voelen wat je echt belangrijk vindt in het leven?

Voel jij nu ook een volledig JA? Dan zien wij jou graag op 24 september bij het event 'Vrouwen in Vrijheid' van Women with Sparkles!

Onze missie is om zo veel mogelijk vrouwen te laten stralen. Kom samen met je vriendin, moeder, tante, buurvrouw of andere leuke vrouw en ontvang 11 euro korting op jouw ticket!

Wil jij die gepassioneerde vrouw zijn die doet wat zij leuk vindt? Lekker Zijn en het Vuur in jou naar boven halen? Deze dag kom je in verbinding met jouw innerlijke vrouw. Je bent verzacht, verwarmd en je voelt je sensueler.

Informatie

24 sep 2022
13.15 - 18.00
55,00 Vriendinnenticket (2 tickets): €88

Waar?Studio Zoed, Haarlem (gratis parkeren)

Contact

Vrouwen in Vrijheid | Workshop van Women with Sparkles