Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26nov 2022
Vrouwen in Vrijheid | Workshop van Women with Sparkles

Melissa van der Geest en Araliya Bosma
Studio Zoed, Haarlem (gratis parkeren)

Heb jij soms ook het gevoel dat je wordt geleefd en amper tijd hebt om gewoon lekker te Zijn? Vind je het spannend om te delen hoe het met je gaat? En heb je de behoefte om te delen, groeien en te werken aan jezelf? Dan ontmoeten wij jou graag!

Hallo mooie vrouw!  

Heb jij soms ook het gevoel dat je wordt geleefd en amper tijd hebt om gewoon lekker te Zijn? Dan is deze workshop iets voor jou! 

Deze dag is echt een dag voor jezelf; je gaat (nog) meer voor jezelf staan en je ruimte innemen. Zoals de Griekse godin Artemis. Zij is de godin die echt voor zichzelf en de andere vrouwen instaat. Artemis vertegenwoordigd autonomie en verzet. Het liefste is Artemis buiten in de natuur. Op welke godin lijk jij?

Het thema is 'Vrijheid' en dit betekent vrij om jezelf te zijn en vooral plezier te maken. We gaan vooral dingen doen.

  • Ontspan met meditatie en zorg goed voor jezelf door zelfmassage. Zelfmassage door het activeren van jouw kriya's. Kriya's zijn in de hatha-yoga lichamelijke reinigingstechnieken.
  • Beweeg je lichaam vrij door yin- en flow yoga!
  • Geef door intuïf tekenen uiting aan wat er in jou leeft. Wie wil je zijn? Je gaat naar huis met een vrijer en lichter gevoel.
  • Haal jouw innerlijke godin naar boven! Wie ben je?
  • Je gaat in het dagelijks leven meer voor jezelf staan. Je doet wat je leuk vindt en richt je energie op dát waar je blij van wordt!

Over Women with Sparkles

Maandelijks organiseren wij een workshop dat in het teken staat van jou! Jij die volledig in haar kracht staat. Balans ervaart tussen jouw yin- (rust) en yan- (beweging)energie. We werken aan thema's zoals leefstijl, persoonlijk groei en energie.

 

Informatie

26 nov 2022
13.15 - 18.00
55,00 Vriendinnenticket (2 tickets): €88

Waar?Studio Zoed, Haarlem (gratis parkeren)

Contact

Vrouwen in Vrijheid | Workshop van Women with Sparkles