Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26jun 2022
Choco Shift

Mindful Femme
Noordwijkerhout

Bewustzijnsverruiming door de Choco Shift. ready for a deep dive? Heb jij weleens gehoord van Plantmedicijnen? Voel jij ook al langer de “roep” ? Ben jij ook zo benieuwd wat dit jou kan brengen? Wij bieden nu een onvergetelijke complete ervaring

Bewustzijnsverruiming door de Choco Shift
Are you ready for a deep dive?

Heb jij weleens gehoord van Plantmedicijnen? Voel jij ook al langer de “roep” ? En ben jij ook zo benieuwd wat dit jou kan brengen?

Wij bieden nu een onvergetelijke ervaring aan met behulp van een speciaal chocolaatje, hierin zit Caapi, Psylocobine en Ceremoniële Cacao verwerkt wat er voor zorgt dat je verbinding maakt met wie jij ten diepste bent.
Soms zitten er nog wat laagjes voor om die kern te bereiken en te voelen. Met deze Choco Shift ga je letterlijk uit je hoofd en in je hart. Het ego heeft geen schijn van kans om er tussen te komen.

Deze retraite vind plaats op een prachtige locatie in de Bollenstreek is in een kleine groep met voldoende begeleiders, volledig verzorgt. 

Om goed te landen en verbinding te maken met het lichaam gaan we beginnen met Yoga Nidra en Mindful Movement, vervolgens nemen we het plantmedicijn, vindt er een energiebalans plaats en zorgen we ervoor dat d.m.v. een massage je jezelf heel rustig kan overgeven en de innerlijke reis kan gaan beleven. Na de reis gaan we nog lekker wat eten, blijven we slapen en starten we de volgende dag om weer goed in je lijf te komen met wat oefeningen en daarna een heerlijk ontbijt en sharing.
 

*Voel je een JA, super tof! Dan gaan we contact met je opnemen om eventuele contra indicaties met elkaar door te nemen

Informatie

26 jun 2022 t/m 27 jun 2022 | 1 overnachting
15.30 - 13.00
297,00 nog 2 early bird kaarten daarna bedrag 333,-
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Heal jezelf
Herenweg 416
2211VJ Noordwijkerhout

Choco Shift