15aug 2022
Start Jonge VrouwenCirkel ‘SelfLove’ met Nikki van der Lans (3x)

Herberg De Liefde / Nikki van der Lans
Noordwijk-Binnen

Een samenzijn voor jonge vrouwen om weer meer in verbinding te komen met jezelf. Begeleid door Nikki van der Lans. Door ballast, blokkades, belemmerende overtuigingen los te laten.. ga je weer meer ruimte, zachtheid & zelfliefde ervaren.

Deze VrouwenCirkel van 3 bijeenkomsten  wordt begeleid door Nikki van der Lans!

De verbinding met jezelf weer mogen omarmen: Jij bent het waard!

Wat zijn jouw belemmeringen/blokkades die je tegen houden die Sparkle weer te laten zien?! Je ware zelf te mogen zijn.

In de drukte van het leven vergeten we onszelf nog wel eens. We zijn er altijd voor een ander, maar wie heeft jou het allermeest nodig? Precies.. Jijzelf! Wie is het allerbelangrijkste in jou leven? Precies.. Jijzelf!

Door weer meer in verbinding met jezelf te komen, ballast, blokkades, belemmerende overtuigingen los te laten.. ga je weer meer ruimte, zachtheid & zelfliefde ervaren. Hierdoor gaat je leven op een fijnere manier stromen. Hoe fijn is dat.

We komen samen op: 15, 22 en 29 augustus van 19.30-21.30u
Jouw bijdrage: € 75 voor 3 bijeenkomsten
Neem je zelf je yogamatje en dekentje mee? En eventueel een notebook/pen om in te schrijven?
Aanmelden kun je via www.liefdewerker.nl/agenda

 

Meer over Nikki van der Lans

Mijn naam is Nikki, ik ben Energetisch Hypnose coach.
Wij mensen hebben allerlei ballast, blokkades, belemmerende overtuigingen wat wij meedragen vanuit dit leven, maar ook vanuit vorige levens. Dit wat ons belemmerd, tegenhoud van bepaalde dingen in dit leven. Ik vind het waanzinnig mooi dat ik mag begeleiden tijdens deze hypnose ‘reisjes’, zoals ik ze zelf noem.

Voor mij is hypnose Life Changing geweest.. en dat gun ik ieder ander ook. Hoe fijn is het als je je kan bevrijden van blokkades en al wat meer. Dat je weer meer rust, ruimte, vrijheid, zelfliefde mag ervaren.

Hypnose is niet zo eng als de meeste mensen denken. Ik omschrijf het altijd als een diepere meditatie, je bent in een soort trance. Je bewustzijn, het poppetje op je schouder die overal wat van vindt.. je graag in je comfortzone houdt, laten we even achter. We gaan aan het werk met je onderbewuste. Je onderbewuste weet precies wat goed & niet goed voor je is. In je onbewuste liggen alle antwoorden.

Binnenkort mag ik ook Kinderhypnose toevoegen. Hoe fijn is het om kinderen nu al te mogen verlichten.. zodat al wat ze met zich meedragen aan narigheid, ze dat niet hun verdere leven hoeven mee te dragen. Daar nu al verlichting in mogen ervaren.

Meer over Nikki en haar praktijk Sparkle Byou

 

Herberg De Liefde

Herberg De Liefde is een spirituele ontmoetingsplaats op het mooiste plekje in het Hart van Noordwijk-Binnen: het Lindenplein. Opgericht door Angela Maria, die naast haar werken met Opstellingen, Cursus in Wonderen en GroeiGroepen ook graag bijzondere evenementen organiseert in samenwerking met anderen. Opdat we onszelf en elkaar écht ontmoeten, om ons te herinneren aan onze natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is.

Nieuwsgierig? Kijk hier de agenda: www.liefdewerker.nl/agenda.

Op de hoogte blijven? Vraag dan de LiefdesBrief aan: www.liefdewerker.nl/liefdesbrief.

 

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde, gebeuren er … Wonderen!

Welkom in Herberg De Liefde!

Informatie

15 aug 2022
19.30 - 21.30
75 voor 3 bijeenkomsten

Waar?

Herberg De Liefde
Lindenplein 6
2201 JJ Noordwijk-Binnen

Contact

Start Jonge VrouwenCirkel ‘SelfLove’ met Nikki van der Lans (3x)

Wat doe ik nog meer?

LiefdeWerk / Angela
09sep
Training
Start Jaartraining Opstellingen LiefdeWerk #2! 10 dagen, 1x per mnd. Terug naar wie je werkelijk bént!
LiefdeWerk / Angela
Noordwijk
1x per maand een hele dag Opstellingen in Herberg De Liefde in Noordwijk. 10x. Doe je mee? Samen met anderen groeien in bewustzijn, vanuit vrijheid verbinden met anderen, balans van het mannelijke en vrouwelijke. Een leven in Liefde! Doe je mee?
LiefdeWerk / Angela Maria
Familie- en systeemopstellingen
JeZelf Zijn! Wanneer ben je afgedwaald? We doorvoelen & laten los met Opstellingen!
LiefdeWerk / Angela Maria
Noordwijk
Met het bijzondere werken met familieopstellingen worden blokkades doorvoeld en verborgen verhalen verteld. Daarmee worden verbindingen hersteld en dat geeft ruimte. Ruimte aan jeZELF!
LiefdeWerk / Angela
06sep
Evenement
Inloop Herberg De Liefde (iedere 1e dinsdag van de maand)
LiefdeWerk / Angela
Noordwijk-Binnen
Vind je het fijn om anderen te ontmoeten? Open en oprecht verbinden? Iedere 1e dinsdag van de maand staat de thee klaar in Herberg De Liefde. Gratis. Een bijdrage in de pot=lief.
LiefdeWerk / Angela
16aug
Wandeling
Dwalen door de duinen, jezelf verliezen én je Hart weer vinden! Wandel je mee?
LiefdeWerk / Angela
Noordwijk
Wandel je mee? Het maakt je vrijer, blijer, levend met heel je Hart. Een zomerdag met beweging, inspiratie, en échte ontmoeting! En ... een op je hart geschreven gedicht!
LiefdeWerk / Angela
13sep
Workshop
Jij en je Innerlijk Kind. Workshop Opstellingen LiefdeWerk.
LiefdeWerk / Angela
Noordwijk-Binnen
Wat ben jij als kind gaan geloven over jezelf? Wat ging jij doen om te overleven? Ging je zorgen voor je moeder, kroop je in je schulp voor je vader, of ...? Dat kind wil gevoeld worden, gehoord, gezien. In deze workshop ontmoet je hem/haar.
LiefdeWerk / Angela Roelen
Coaching - Lifecoaching
Je Hart herinneren én de moed vatten dat te léven! Opstellingen (indiv, workshops & jaartraining)
LiefdeWerk / Angela Roelen
Noordwijk
Wil je vrijer, blijer leven? Je intuïtie weer vertrouwen? Je Hart weer herinneren en de moed vatten dat te léven? Maak van je leven een liefdewerk!
LiefdeWerk / Angela
02sep
Workshop
introductie workshop (Familie)Opstellingen
LiefdeWerk / Angela
Noordwijk-Binnen
Opstellingen. Wat is het? Maak op speelse wijze kennis! Hoe werkt het, wat kan het voor je betekenen? We gaan niet alleen práten, maar vooral ook praktisch aan de slag, want dat ís het werken met Opstellingen. Een voelend ervaren …
LiefdeWerk / Angela
18aug
Evenement
Heksenkring!
LiefdeWerk / Angela
Noordwijk-Binnen
Hoogste tijd dat heldere heksen samenkomen. Deze heksenkring staat voor mij voor een ontmoeting van het vrouwelijke (terwijl je dus niet persé een vrouw bent), het intuïtieve, het natuurlijke, het zuivere, het afgestemde op de hemel en de aarde.
LiefdeWerk / Angela
16sep
Evenement
Start Groeigroep #5 LiefdeWerk! Samen met anderen, jezelf écht ontmoeten! 6x, 1x per mnd
LiefdeWerk / Angela
Noordwijk-Binnen
Wil je groeien in liefde, verruimen in bewustzijn? Wil je samenkomen met anderen die, net als jij, ook graag verdiepen? Adh van een kaart, beeld, meditatie, ingebrachte levensvragen vanuit de groep, brengen we samen verdieping aan. 1x per mnd (6x).
Herberg De Liefde / Paulien Volwater, Rita Vonk, Angela
11sep
Evenement
Samen Mantra's Zingen! Een herinnering aan onze natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is ...
Herberg De Liefde / Paulien Volwater, Rita Vonk, Angela
Noordwijk-Binnen
Mantra’s zingen is helend en een uitnodiging om weer te landen in je hart en jouw waarheid te gaan leven. Nog nooit mantra’s gezongen? Je bent van harte uitgenodigd! Paulien Volwater(harmonium), Rita Vonk (drum), inspiratie (Angela Maria).
LiefdeWerk / Angela
03sep
Wandeling
InspiratieWandeling LiefdeWerk (iedere 1e zaterdag vd mnd)
LiefdeWerk / Angela
Noordwijk-Binnen
Al wandelend raak je geïnspireerd om te leven met heel je Hart. We staan stil bij hoe het nu is, hoe het nu voelt. We maken contact met ons verlangen, wat leeft in ons Hart. En we komen in beweging om de moed te vatten dat Hart ook écht te léven!
LiefdeWerk / Angela
18sep
Workshop
Opstellingendag LiefdeWerk: Voelen en je Hart weer vinden!
LiefdeWerk / Angela
Noordwijk-Binnen
Een dag om te snoeien wat oud is, te groeien wat nieuw is. Een dag om vrij te geven wat niet meer dient en je hart weer te vinden. Een dag om beste vrienden te worden met jezelf. Een dag om thuis te komen. LiefdeWerk. Ik gun het je van harte.
Herberg De Liefde
02sep
Evenement
Blotevoetendansen! Een feestje in Herberg De Liefde!
Herberg De Liefde
Noordwijk-Binnen
Heerlijk vrij dansen op je blote voeten! Dans jouw dans, op je eigen manier, soms alleen, soms samen. Volg je voeten, volg je hart! Met DJ René Verlaan!
Herberg De Liefde
20aug
Workshop
Djembeé workshop! Uit je hoofd, in je hart en handen! Trommel je mee?
Herberg De Liefde
Noordwijk-Binnen
Trommelen maakt blij! Uit je hoofd, in je hart en handen! Laat je verwonderen… Aan het eind van de workshop spelen we samen ons eigen muziekstuk!