Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17jul 2022
Access Bars® Training

MAYA KANHAI
Noordwijk

De Access Bars® is een techniek waarbij je zachtjes het hoofd aanraakt waardoor degene die de Bars ontvangt oordelen, gedachten, gevoelens en zelfs pijn kan loslaten. Kinderen zeggen dat ze zich altijd blijer en gelukkiger voelen na de Bars.

De Access Bars® is een hands-on proces waarbij je zachtjes het hoofd aanraakt waardoor degene die de Bars ontvangt oordelen, overtuigingen, gedachten, gevoelens en zelfs pijn kan loslaten. Mensen ervaren de Bars als de ideale stress release techniek. Kinderen zeggen dat ze zich altijd blijer en gelukkiger voelen na de Bars. Iemand die wekelijks de Bars kreeg tijdens de zwangerschap en opzag tegen de pijn tijdens de bevalling, raakte die angst kwijt. Een ander die 4 jaar last had gehad van slapeloosheid was daar na 1 Bars sessie van af. Zelf leerde ik de Bars toen ik al jaren last had van chronisch pijn en fibromyalgie. Na 2 jaar wekelijks de Bars in combinatie met de mondelinge technieken van Access Consciousness was ik pijnvrij en terug op mijn normale energie niveau en kon ik weer alles doen zonder angst voor pijn of vermoeidheid.  

Vergelijk het met het opruimen van de harde schijf van je computer: je verwijdert onnodige bestanden die je computer traag maken zodat er meer ruimte vrijkomt. 

Wist je dat er elke maand wereldwijd duizenden mensen een Bars cursus volgen? Omdat het werkt, je merkt het effect gelijk en het kan voelbaar zijn tot lang na de sessie. Je bent altijd welkom voor een Bars sessie om het zelf te ervaren.

Lijkt het je wat om de Bars te leren of ken je iemand anders die interesse heeft, volgend week zondag geef ik weer een Bars training in Noordwijk. 

 

Informatie

17 jul 2022
09.30 - 18.00
300,00

Waar?Noordwijk

Access Bars® Training