22mei 2022
Een ontspannen HSP hss retraite op zondag 22 mei van 13.30 - 17.00uur.

Zense Coaching & Retraites Bollenstreek
Noordwijk, Lindenplein

Hsp/Hss omarmen als krachtEen mooie retraite zondag speciaal voor jou om je te laten inzien dat je gevoeligheid ook je kracht is. Handige tipstools voor het dagelijkse leven samen met mindful movement.Herken je jezelf in hoogsensitief zijn maar heb

Hsp/Hss omarmen als kracht

Een mooie retraite zondag speciaal voor jou om je te laten inzien dat je gevoeligheid ook je kracht is. Handige tips&tools voor het dagelijkse leven samen met mindful movement. 

 

Herken je jezelf in hoogsensitief zijn maar heb je ook een kant in jou die juist meer van uitdaging houdt? Grote kans dat je hsp hss bent.

Als hsp hss heb je een sensitieve kant en een actieve kantdie juist oplaadt door sociale contacten, ervaringen en uitdaging. Die twee kanten kunnen nog wel eens botsen en maken dat je je sensitiviteit weinig aandacht geeft of zelfs maar lastig vindt. Bore en burn outs liggen op de loer maar ook dagelijkse stress en overprikkeling komen veel voor. Je kunt juist die diepe ontspanning en mindfull leven goed kan gebruiken en je de balans geeft die zo fijn is.

 

Wil je eerst een hsp hss test doen dan kun je deze vinden op marlenedegroot/gratis. 

Tijdens de retraitemiddag nemen Vanessa en ik je mee in de wereld van hsp hss, ontspanning, mindfullness en positief leren omgaan met je hsp hss. Ik verzorg eenverbindingsoefening en visualisatie die je helpen de verbinding met je lichaam te voelen en te versterken. Het helpt je uit je hoofd en naar je hart te gaan en je hsp hss positief te omarmen. Want hsp hss zijn is mooi en kan heel krachtig zijn als jij in balans bent.

 

Informatie

22 mei 2022
13.30 - 17.00
0,00

Waar?2201 JX Noordwijk, Lindenplein

Contact

Een ontspannen HSP hss retraite op zondag 22 mei van 13.30 - 17.00uur.