05sep 2022
Groeigroep #5 Bewust Bollenstreek start in september! 6x, 1x per maand! Data in overleg.

Bewust Bollenstreek
Noordwijk-Binnen

Wil je samenkomen met anderen die, net als jij, ook interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling? Adh van een kaart, een meditatie en ingebrachte levensvragen vanuit de groep, brengen we samen verdieping aan. 1x per mnd (6x) datum/tijd in overleg!

Wil jij samen met anderen groeien in bewustzijn?

6x kom je met de groep samen, om met elkaar meer inzicht te krijgen in jezelf. Er zijn veel mensen die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling, maar niet per sé behoefte hebben aan therapie of coaching. Dan is deze groeigroep perfect voor jou!

Voor wie wil samenkomen met anderen die, net als jij, ook interesse hebben in verdieping, en een bereidheid hebben om naar zichzelf te kijken én het leuk vinden om dit met anderen te doen. Rondom de grote tafel, met een kopje thee. Aan de hand van een kaart, een beeld, een meditatie … en ingebrachte levensvragen vanuit de groep, brengen we samen een verdieping aan.

Kernwoorden van de opzet van de groeigroep: gelijkwaardigheid en bereidheid

Doel van de groeigroep: inzicht, verdieping, vertrouwen, authenticiteit en verbinding

Het onderdeel uitmaken van een groep is zo bijzonder En als ik iets heb geleerd van de afgelopen jaren werken met groepen, is dat de groepssamenstelling nooit toevallig ontstaat! We hebben elkaar iets te vertellen. Juist in het samenkomen, kun je veel leren door te spiegelen, te reflecteren, jezelf en de ander uitnodigen om authentiek te durven zijn, en zo stappen zetten in een bewust leven, een leven in liefde. In de veiligheid van de groep kun je mooi ‘oefenen’ in jouw waarheid leven, om dat vervolgens ook in de buitenwereld te doen. De groeigroep brengt je verdieping, vertrouwen, authenticiteit, verbinding.

Het blijkt steeds weer vruchtbaar om met een groep vaker bij elkaar te komen, om zo echt de verdieping in te gaan. Vandaar de opzet van deze groeigroep, waarbij je je aanmeldt voor 6 bijeenkomsten, 1x per maand, gedurende het jaar 2022/3. Ik gun iedereen een groeigroep van Bewust Bollenstreek!

Is Noordwijk te ver voor je, maar heb je wel interesse? Laat me weten in welke plaats je zou willen deelnemen in een groepgroep! Bij voldoende interesse starten we deze groeigroepen in de hele Bollenstreek.

Praktisch

  • Begeleiding Noordwijk: Angela Maria, oprichter Bewust Bollenstreek, coach/opsteller LiefdeWerk
  • Locatie: Noordwijk-Binnen.
  • Groepsgrootte: we starten bij 5p, maximaal 8.
  • Zodra de groep compleet is, stuur ik een datumprikker uit voor onze 1e bijeenkomst in september. Zorg dat je tijdig aanmeldt! Andere bijeenkomsten in oktober, november, december, januari, februari. Totaal 6x.
  • Dag/tijd in onderling overleg, zodat het iedereen schikt!
  • Aanmelden via de locatie www.liefdewerker.nl/agenda. Je meldt je aan voor 6 bijeenkomsten, gedurende 1 jaar.
  • Jouw bijdrage: € 180 voor 6 bijeenkomsten

Er zijn inmiddels al 4 groeigroepen Bewust Bollenstreek van start gegaan!
Ik ben reuze benieuwd hoe de volgende groeigroep zich vormt! De samenstelling klopt altijd precies :)

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Heb je vragen? Bel, app, mail:

Bel/mail voor informatie: 06 22329846, angela@liefdewerker.nl, angela@bewustbollenstreek.nl.

Informatie

05 sep 2022 | Dag/tijd in overleg met de groep!
00.00 - 00.00
180,00 voor 6 bijeenkomsten!
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Herberg De Liefde
Lindenplein 6
2201 JJ Noordwijk-Binnen

Contact

Groeigroep #5 Bewust Bollenstreek start in september! 6x, 1x per maand! Data in overleg.