29mei 2022
Inspiratie Wandeling Keukenhofbos - je EIGEN lied zingen!

Ik zing mijn eigen lied! Coaching
Lisse

Al wandelend je EIGEN lied zingen! Jezelf zijn, dat is genoeg. Laat je tijdens deze boswandeling verblijden door de natuur, ontmoetingen met anderen én verdiepende gesprekken. Wandel je mee?

Tijdens deze inspirerende wandeling heerlijk opladen, jezelf en anderen ontmoeten. De natuur is een prachtige spiegel. We hoeven slechts te zien hoe zij het ons voordoet. Alles is in perfecte harmonie met elkaar. Een herinnering om ook onze eigen natuur te volgen! We inspireren elkaar om gewoon onszelf te zijn. Elkaar te waarderen voor wie we zijn. Te ervaren dat je van grote waarde bent, dat je daar niets voor hoeft te doen of te laten!

We verzamelen op de parkeerplaats van kasteel Keukenhof en vertrekken om 11.00 uur richting het bos. Na afloop is er gelegenheid om gezellig met elkaar wat te drinken op het grote terras van de Hofboerderij op het terrein van Kasteel Keukenhof. Bij slechte weersomstandigheden wordt de wandeling geannuleerd. Dit vermeld ik in de agenda op mijn website en op facebook. 

Ik kijk uit naar inspirerende ontmoetingen! Wandel je mee? 

Over Annette:

In mijn praktijk begeleid ik jongeren/volwassenen die zich minderwaardig voelen vanuit de gedachte niet (goed) genoeg te zijn. Wat ervoor zorgt dat je altijd lijkt tekort te schieten. Ik ben een betrokken levenscoach en ervaringsdeskundige op het gebied van Eigenheid & Eigenwaarde. We mogen terugkeren naar ons ware natuur! ''Beseffen dat je al compleet bent. Er is niets mis met je! Je bent alleen anders gaan geloven...''.

 

Informatie

29 mei 2022 | Verzamelen op de parkeerplaats voor Kasteel Keukenhof
11.00 - 12.30
10,00 contant, graag gepast meenemen

Waar?

Parkeerterrein Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse

Contact

Inspiratie Wandeling Keukenhofbos - je EIGEN lied zingen!