20mei 2022
Dotpaint Workshop 'Mandala op Steen'

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Sassenheim (rand van Oegstgeest)

Tijdens deze dotpaint workshop ga je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart metart. Laat je intuïtief leiden en creëer jouw eigen kleurrijke mandala kracht steen.

De Magie van de Mandala

Mandala’s zijn prachtige cirkelvormige figuren met symmetrische elementen. Het woord ‘mandala’ stamt uit het Sanskriet (een oude Indische taal) en betekent letterlijk ‘magische cirkel’ of ‘magisch wiel’. Volgens oude oosterse wijsheden dienen ze tot inspiratie en innerlijke verrijking.

Mandala’s hebben een positief effect op jong en oud. Ze brengen rust, harmonie en evenwicht. Het tekenen, kleuren of dotpainten van een mandala bevordert je concentratie en stimuleert je creativiteit. 

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die juist dat proces van terugkomen bij jezelf ondersteunt. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Op vrijdag 20 mei ben je van harte welkom in mijn studio om dit zelf te ervaren en je eigen mandala steen te maken. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en hoe je mooie volle dots maakt. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag op een mooie platte steen.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristalelixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kom je heerlijk creëren en ervaren wat dotpainten met je doet?

Informatie

20 mei 2022
10.00 - 13.00
55,00 Incl. zwarte steen, 4 verfcontainertjes, thee/koffie & lekkers plus goodiebag

Waar?

Dotpaint Academy
Rijksstraatweg 22 (unit i)
2171 AL Sassenheim (rand van Oegstgeest)

Contact

Dotpaint Workshop 'Mandala op Steen'