Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26mei 2022
Soulretrieval

Healjezelf & Soul Balance
Noordwijkerhout

Een prachtig Ritueel op Hemelvaartsdag om verborgen delen van jezelf te gaan ontdekken en uiting aan te geven !! Samen met Michelle Caseley van Soul Balance organiseer ik deze dag.

Wanneer jij denkt dat je je als kind niet gezien, gehoord of erkend voelt dan is het mogelijk dat je delen van jezelf hebt onderdrukt of weggestopt. Dit kan ook gebeuren wanneer je bent geconfronteerd met grote pijn, sterke emotionele gebeurtenissen of trauma. Het kan zijn dat een deel van de ziel zich heeft verwijderd om bepaalde pijn niet te hoeven ervaren. Daardoor kan je het gevoel hebben dat je aan het overleven bent. (Andere symptomen van zielsverlies zijn bijvoorbeeld depressief voelen, stress ervaren, zwak immuunsysteem, verdriet dat maar niet wil overgaan, verslavingen…)

Soul Retrieval betekent letterlijk het terughalen van verloren zielsdelen, zodat je het leven weer ten volle kunt leven. Daarbij kun je denken aan daadkracht, onschuld, speelsheid, seksualiteit, kracht, bestaansrecht, creativiteit enzovoorts. Door deze delen terug te halen kan er éénheid ontstaan. Deze zeer krachtige vorm van Soul Retrieval kan je helpen om stukken van jezelf te hervinden die je lang kwijt bent geweest of zelfs nog nooit hebt leren kennen.

De Soul Retrieval wordt gegeven in tribe (groeps)vorm waarbij je niet alleen jezelf heelt maar ook ondersteunt bij het helingsproces van anderen. Met sjamanistische technieken leer je om in korte tijd in trance te komen, met hulp en aanmoediging van de tribe. Vervolgens maak je contact met jouw verloren deel.

Deze Soul Retrieval in tribe-vorm is ontwikkeld door Lars Faber van De Gewijde Reis. 

Organiseer ik samen met Michelle Caseley

Informatie

26 mei 2022
9.00 - 18.00
90,00 potluckmaaltijd

Waar?

Healjezelf
Herenweg 416
2211 VJ Noordwijkerhout

Contact

Soulretrieval