Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10feb 2022
Workshop 'Selenieten Hart Dotpainten'

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn* (of Oegstgeest)

Betuig de liefde aan jezelf met deze hartverwarmende ervaring. Tijdens deze creatieve dotpaint workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is en creëer je je eigen unieke valentijns cadeau, een liefdeshart van Seleniet.

Bij deze workshop staat ‘zelfliefde’ centraal. Vaak ligt de nadruk op het liefhebben van anderen, maar hoe zit het met het houden van jezelf? Dankbaar zijn voor wie je bent, is de kern voor een gezond leven. Tijdens deze workshop ga je een prachtig hart van Seleniet dotpainten.

Seleniet wordt ook wel ‘engelensteen’ genoemd. De steen’s hoge vibratie brengt oneindige liefde, heling en transformatie. Seleniet heeft een reinigende en kalmerende werking en helpt je rust en balans te creëren net zoals dotpainten! Deze prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit brengt je helemaal terug bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië.

Op donderdag 10 februari ben je van harte welkom in mijn studio om dit zelf te ervaren en je eigen liefdeshartje te maken. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je de mooiste mandala patronen creëert. Na wat oefenen op papier gaan we verder op een mooi hart van Seleniet (±7-8cm). 

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

*Door werkzaamheden is het mogelijk dat de lokatie in Katwijk gewijzigd wordt naar Oegstgeest.

Informatie

10 feb 2022 | Schikt deze datum niet? Registreer je interesse.
10.00 - 13.00
65,00 Incl. Selenieten hart, 4 verfcontainertjes, thee & lekkers, goodiebag en meer...

Waar?

Het Heerenhuys
Overrijn 8
2223 EP Katwijk a/d Rijn* (of Oegstgeest)

Contact

Workshop 'Selenieten Hart Dotpainten'