28jan 2022
Rite van de Baarmoeder (Womb Healing)

Nova-Vie
Leiden

Rite van de Baarmoeder. Womb healing, Rite of the Womb. Helen. Liefde. Creatie. Kracht. Vrouwelijk. Essentie. Zachtheid. Trauma. Loslaten. Cirkel. Samenzijn. Delen.

blockDe Rite van de Baarmoeder is een prachtig en krachtig ritueel waarin je loslaat wat niet meer bij je past. Waarin je contact maakt met je innerlijke grootsheid en verlangens. 
De Rite is een liefdevol geschenk aan jezelf. 

blockVaak dragen we een stuk bewust of onbewust pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders en oermoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we pijn, angst of trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.

blockNu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

blockDe Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. 

block


Dit ritueel word van vrouw op vrouw gegeven om de verbinding met onze baarmoeder te versterken en om de verbinding met onze baarmoeder te helen en te omarmen.
 
In een cirkel maken we op een natuurlijke manier en onder begeleiding van klanken en kruiden, contact met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maken we contact met datgene wat je wilt manifesteren. 

Lieve mooie vrouw.. Wees welkom! 

Informatie

28 jan 2022
19.00 - 22.00
49,00 Inclusief: materialen, onbeperkt kruidenthee en water, iets lekkers
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Leiden

Leiden

Contact

Rite van de Baarmoeder (Womb Healing)