Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

14jan 2022
OndernemersCafé voor wie wil kennismaken met Bewust Bollenstreek!

Bewust Bollenstreek
Noordwijk-Binnen

Coach, therapeut, masseur, yogadocent, biologische producten of vegan eetcafé? We zijn allemaal op onze eigen manier bezig met eenzelfde missie: een bewuster, gezonder, blijer leven. Startend of ervaren ZZP in de Bollenstreek? Maak kennis met BB!

Een ochtend om collega's met eenzelfde missie te ontmoeten én vrijblijvend kennis te maken met Bewust Bollenstreek. Voor ondernemers uit de Bollenstreek én nét daarbuiten.

Ons netwerk met meer dan 175 collega's geniet grote bekendheid in de regio en stáát voor haar missie: verspreiden van  bewustzijn. Er is onderling groot respect dat eenieder dat op zijn eigen manier doet, maar we kunnen wel krachten bundelen. En dat werkt! 

We hebben intervisiegroepen, een maandelijks netwerkcafé, een besloten FBgroep met collega's, een FBpagina en FBcommunity waar je 'gebruik' van kunt maken, maandelijkse agenda in de weekendkrant, een groot abonneebestand dat zorgt voor zichtbaarheid van ons werk met het versturen van de maandagenda, een veelbezochte website, een podcast en ... samen organiseren we hele leuke evenementen! Doordat we elkaar kennen verwijzen we naar elkaar door.

Jij kunt gebruik maken van wat Bewust Bollenstreek te bieden heeft, op je eigen manier én je ontmoet leuke collega's. Deze ochtend neemt Angela Maria (LiefdeWerk), oprichter van het netwerk, je mee in de ins en outs van het netwerk, wat het kan betekenen voor jou én horen we graag wat jou verlangen is in je werk. DELEN=VERBINDEN!

Inloop tussen 10 en 11 voor ontmoeting, zodat we van 11-11.30u een gezamenlijke presentatie kunnen doen van wat Bewust Bollenstreek inhoudt. We zijn véél meer dan een website alleen!

 

Locatie: Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen.

Parkeren: gratis op het Lindenplein (ene helft met schijf, andere helft zonder) en om de hoek in de Voorstraat en links van de nieuwe Jeroenskerk (zonder schijf).  

In de Herberg is altijd thee en lekkers. Deelname is gratis. Bijdrage in de pot = lief.

 

Heel leuk om weer bevlogen collega's te ontmoeten! En, ben je nét aangesloten bij Bewust Bollenstreek en vind je het fijn om te horen hoe je het best 'gebruik' kunt maken van alle voordelen van ons netwerk ... Voel je welkom!

Informatie

14 jan 2022 | Inloop 10-11, 11u presentatie
10.00 - 12.00
0,00

Waar?

Herberg De Liefde
Lindenplein 6
2201 JJ Noordwijk-Binnen

Contact

OndernemersCafé voor wie wil kennismaken met Bewust Bollenstreek!