Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10dec 2021
Meditatief-lig/zit-concert: Let it be!

Zen met Den
Katwijk aan zee

Muziek om bij weg te dromen… Geef jezelf dit ligconcert met Dennis Kivit cadeau. Kom langs, doe je ogen dicht en laat je meenemen door de warme stem van Dennis en de mooiste songs van The Beatles. Get back to where you once belonged!

Muziek om bij weg te dromen…Dit ligconcert met Dennis Kivit is heel geschikt om het weekend relaxed te starten. Kom langs, doe je ogen dicht en laat je meenemen door de warme stem van Dennis en de mooiste songs van The Beatles. Get back to where you once belonged – Keer terug naar je hart!

Wat Dennis Kivit kan met zijn muziek is je werkelijk en oprecht raken. Dennis laat zich inspireren door ‪The Beatles‬ en spirituele schrijvers als Eckhart Tolle, maar bovenal wordt Dennis geïnspireerd door mensen en ontmoetingen. Kortom: door het leven zelf.

Dennis maakte al vroeg op het conservatorium en de kleinkunstacademie kennis met de kracht van muziek, concentratie en meditatie, en leerde met zijn stem, zijn muziek en stilte een ervaring neer te zetten die je raakt en die je mee wil maken!

Dennis zal in dit concert naast liedjes van The Beatles ook songs van zijn nieuwe cd Hartkracht vertolken. Hij zong/speelde voorheen o.a. in Les Miserables, Montezuma’s Revenge en speelt regelmatig met Tijn Touber.

Dit concert duurt ruim een uur en vindt plaats in de grote zaal van de Soefi tempel met haar prachtige ruimtelijke akoestiek. 

Neem zelf matjes, kussentjes en een dekentje mee om op gepaste afstand van elkaar te gaan liggen.

Informatie

10 dec 2021
20.00 - 21.30
25,00 jetenzo.nl/home.kpn.nl_parle031/JETENZO/Paginas/Universel.html

Waar?

soefitempel
Zuidduinseweg 7
Katwijk aan zee

Meditatief-lig/zit-concert: Let it be!