Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

02dec 2021
Bewust Bollenstreek InfoAvond: Anders Omgaan met ... ANGST, PANIEK & STRESS

Bewust Bollenstreek
Noordwijk-Binnen

Heb je last van angst- en paniekaanvallen? Ervaar je stress? Hoe kunnen we er 'natuurlijk' mee omgaan? Professionals en ervaringsdeskundigen inspireren én je kunt anderen ontmoeten in ons café. Voor jongeren, volwassenen en ouders.

Heb jij op dit moment angst- en paniekaanvallen? Ervaar je stress? We zijn geneigd om deze te willen onderdrukken, alleen is dát nou juist vaak één van de oorzaken... dát we iets onderdrukken.

 

  • Hoe kun je er ánders mee omgaan?
  • Hoe kun je uit de benauwdheid komen en ruimte geven aan jezelf?
  • Wat heeft de angst, paniek, stress je te vertellen?
  • Hoe zorg je dat je er niet in 'verzuipt'? 
  • Wat voor natuurlijke middelen zijn er evt. om je hierbij te helpen?

Er ligt nog zoveel taboe op dit onderwerp, dat professionals Nancy Haasnoot (coach MeTime Nancy), Connie van der Post (homeopathiepraktijk De Eik) en Angela Maria (coach, familieopsteller, yogadocente en oprichter Bewust Bollenstreek) ook hun eigen ervaringen delen. 

Er zijn in deze tijd steeds meer jonge mensen met angst- en paniekaanvallen. Deze zijn van harte uitgenodigd! En ook ouders zijn heel welkom, zodat ze kunnen leren hoe om te gaan met hun kinderen in deze fase. 

 

  • Je krijgt inzicht in wat angst, paniek en stress is en met je lichaam, je geest doet.
  • Je leert hoe jer er anders naar kunt kijken én er anders mee om kunt gaan.
  • We wisselen praktische tips met elkaar uit, zodat je zelf kunt afstemmen wat voor jou het beste werkt.
  • Je kunt al je vragen stellen!

Naast deze 3 professionals zijn ook aanwezig: homeopaat en leefstijlcoach Marjon Hornung en hypnotherapeute Krina vd Meulen, aan wie je ook 1-op-1 je vragen kunt stellen.


PS: Ja, heb je behoefte aan deze informatie en uitwisseling, maar ben je bang dat je tijdens de avond een angst- of paniekaanval krijgt? Er zijn allemaal ervaringsdeskundigen! En we kunnen je hierin goed begeleiden om weer tot jezelf te komen. In Herberg De Liefde mag alles er zijn, zoals het is. 

 

Praktisch

Locatie: Herberg De Liefde, spirituele ontmoetingsplaats, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Bijdrage: € 15 incl thee en lekkers

Aanmelden: www.liefdewerker.nl/agenda

 

Bewust Bollenstreek Infoavonden

Veel mensen zijn in deze periode zoekende naar ándere wegen hoe om te gaan met gevoelens en emoties, willen gezonder en bewuster leven. Er zijn vele wegen die je hierin kunt bewandelen. Tijdens de informatieavonden van Bewust Bollenstreek maak je kennis met diverse holisitische professionals en verschillende werkvormen, zodat je zelf kunt afstemmen wat het beste bij je past. Het is ook een leuke gelegenheid om anderen te ontmoeten die, net als jij, bewuster willen leven, kiezen voor de natuurlijke weg.

De informatieavonden worden gehouden in Herberg De Liefde aan het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Daar is iedereen altijd welkom. Er is 's avonds ruim parkeergelegenheid zonder parkeerschijf en gratis. Op het Lindenplein zelf, om de hoek in de Voorstraat, links van de nieuwe Jeroenskerk of aan de linkerzijde van het Kloosterplein tegen de kerkmuur (de rest van het plein is betaald parkeren). 

 

De volgende Bewust Bollenstreek Infoavond is op donderdag 13 januari 2022 en gaat over: Buikpijn!

Hou hiervoor onze agenda in de gaten op onze site of ontvang onze maandagenda in je  mailbox!

Informatie

02 dec 2021 | Inloop 19.15u.
19.30 - 21.30
15,00

Waar?

Herberg De Liefde
Lindenplein 6
2201 JJ Noordwijk-Binnen

Contact

Bewust Bollenstreek InfoAvond: Anders Omgaan met ... ANGST, PANIEK & STRESS