Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03nov 2021
Netwerkcafé voor ondernemers

Bewust Bollenstreek
Noordwijk

Maandelijkse bijeenkomst voor ondernemers die zijn aangesloten bij Bewust Bollenstreek, of die daar interesse in hebben.

Met elkaar verspreiden we bewustzijn in de Bollenstreek. Dat doet ieder met zijn eigen expertise en zijn eigen hartsverlangen, maar met elkaar delen we 1 gemeenschappelijk verlangen: een bewustere Bollenstreek.

Iedere maand komen we samen. Om elkaar te ontmoeten, te verbinden, te delen, te sparren. Dat levert verruiming van bewustzijn, kansen op leuke samenwerkingen, bekendheid met collega's om naar door te verwijzen, ideeën voor je onderneming én gezelligheid op.

Er is thee en lekkers. Vrijwillige bijdrage in de pot=lief.

Ook ondernemers die interesse hebben om aan te sluiten bij Bewust Bollenstreek en dit verlangen delen, zijn van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met ons netwerk en haar aangesloten professionals. 

We ontmoeten elkaar dit keer in Herberg De Liefde, de spirituele ontmoetingsplaats in het Hart van Noordwijk-Binnen. 

Parkeren op het Lindenplein en links vd Nieuwe Jeroenskerk is gratis met parkeerschijf, in de Voorstraat gratis zonder parkeerschijf en ook op het Kloosterplein alleen aan de linkerkant, tegen de kerkmuur (ja, echt waar), is het gratis.

Informatie

03 nov 2021
11.00 - 13.00
0,00 bijdrage in de pot=lief

Waar?

Herberg De Liefde
Lindenplein 6
2201 JJ Noordwijk

Contact

Netwerkcafé voor ondernemers