Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10dec 2021
Opstellingendag met paarden

PLEQUE | Leonique van Tol
Lisserbroek

De paarden brengen je snel tot de kern van jouw eigen leervraag en dagen je uit om op jouw plek te gaan staan. Met als gevolg meer vrijheid en natuurlijke flow voor jezelf, je gezin of in je professionele rol.

Deze workshop is bedoeld voor jou als je een vraag hebt, waarbij mogelijk patronen vanuit je achtergrond of organisatie meespelen. Of gewoon, als je je systemisch bewustzijn wilt vergroten en de werking van paarden op systemisch niveau eens van dichtbij wilt beleven en ervaren.

Jouw plek is een innerlijke houding die je stevigheid geeft in het leven, in je gezin, op je werk en waar dan ook. Al wat jij wilt ontwikkelen krijgt enkel natuurlijke kracht als je dat vanuit je eigen plek doet. Van je plek gaan is een veelvoorkomende maar vaak onbewuste beweging. Het goede nieuws is dat je je altijd opnieuw kunt verbinden met je eigen plek en daarmee je eigen kracht en invloed op het speelveld van dagelijks leven thuis of op de werkvloer. De paardenkudde biedt een veilige bedding en natuurlijke richtingaanwijzer om jou bewust te maken en je eigen plek (weer) te laten ervaren.

Koffie, thee, gezond lekkers, fruit en vegetarische soep bij de lunch staan voor je klaar.
 

Informatie

10 dec 2021
10.00 - 15.00
135,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

PLEQUE
Turfspoor 213
2165 AW Lisserbroek

Contact

Opstellingendag met paarden