Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29okt 2021
'Dotpaint Mandala op Steen'

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Sassenheim

Tijdens deze dotpaint workshop ga je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart met dotart. Laat je intuïtief leiden en zo creëer jevoorjouw unieke kleurrijke mandala patroon.

Dotpainten geeft je VeerKracht

Mandala’s zijn prachtige cirkelvormige figuren met symmetrische elementen. Het woord ‘mandala’ stamt uit het Sanskriet (een oude Indische taal) en betekent letterlijk ‘magische cirkel’ of ‘magisch wiel’. Volgens oude oosterse wijsheden dienen ze tot inspiratie en innerlijke verrijking.

Mandala’s hebben een positief effect op jong en oud. Ze brengen rust, harmonie en evenwicht. Het tekenen, kleuren of dotpainten van een mandala bevordert je concentratie en stimuleert je creativiteit. 

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die juist dat proces van terugkomen bij jezelf ondersteunt. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Op vrijdag 29 oktober ben je van harte welkom in mijn studio in Sassenheim om dit zelf te ervaren en je eigen mandala steen te maken. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken en hoe je mooie volle dots maakt. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag op een mooie platte steen.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristalelixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kom je heerlijk creëren en ervaren wat dotpainten met je doet?

Informatie

29 okt 2021
10.00 - 13.00
55,00 Incl. zwarte steen, 4 verfcontainertjes, thee/koffie & lekkers plus goodiebag

Waar?

Dotpaint Academy
Knorrenburgerlaan 2
2171 AZ Sassenheim

Contact

'Dotpaint Mandala op Steen'

Wat doe ik nog meer?

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
10feb
Workshop
Workshop 'Selenieten Hart Dotpainten'
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn* (of Oegstgeest)
Betuig de liefde aan jezelf met deze hartverwarmende ervaring. Tijdens deze creatieve dotpaint workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is en creëer je je eigen unieke valentijns cadeau, een liefdeshart van Seleniet.
Reconnect your Heart
Creativiteit
'Uit je hoofd, en in je hart met Dot Art' creatieve & meditatieve workshops
Reconnect your Heart
Oegstgeest
Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve en tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU... uit je hoofd en in je hart.
Reconnect your Heart
Healing en reading
Thuiskomen bij jezelf met Reconnective Healing® en De Persoonlijke Reconnection®
Reconnect your Heart
Oegstgeest
Soms zijn we onszelf even kwijt… Hoe vind jij je weg terug? Praktijk Reconnect your Heart ondersteunt persoonlijke bewustwording en groei dmv healing sessies. Ervaar innerlijke rust en kom in contact met jouw authentieke zelf, je lijf en je hart.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
03feb
Workshop
Dotpaint Workshop 'Aboriginal Dot Art op Canvas'
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn* (of Oegstgeest)
Tijdens deze creatieve workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is. Deze ochtend creëer je je eigen unieke canvas geïnspireerd door werken, symbolen en kleuren van de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
13mrt
Opleiding
Dotpaint Academy Jaartraining - start maart 2022
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk aan de Rijn
Binnen 10 maanden tijd ontwikkel je je tot een heuse Artist en/of Workshopbegeleider! Ervaar hoe rustgevend dotpainten is. Kom weer terug bij jezelf en helemaal in het NU. Uit je hoofd, en in je hart met dotart. Beperkte plaatsen beschikbaar!