Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

04nov 2021
Bewust Bollenstreek vrouwenavond: HORMONEN in balans!

Bewust Bollenstreek / Petra Hoek en Marjon Hornung
Noordwijk-Binnen

Heb je LAST van je hormonen, krijg INZICHT in hoe zij álles in je lijf regelen! LEER hoe je ze in BALANS krijgt. ONTMOET anderen met wellicht dezelfde vragen. Een avond voor jonge en oudere vrouwen, die je leert lief te zijn voor je lijf!

Wat zijn je hormonen? Wat doen ze in je lijf? Hoe raken ze uit balans en waar heb je dan last van? Hoe kun je zorgen dat ze in balans zijn? Petra en Marjon nemen je mee in de wondere wereld van je hormonen!

Je hebt niet alleen je vrouwelijke hormonen, maar nog veel meer hormonen. En dat alles hangt samen. Hoe komt het dat vrouwen er vaak last van hebben? We hebben sowieso al wisselingen met de menstruatie en de overgang, als ze dan ook nog eens uit balans zijn ... dan raakt je systeem van slag!

Hoe raken ze uit balans? Wat hebben plastic flesjes of make up daarmee te maken? Maakt het uit wat je eet, hoe je beweegt? Wat doet stress? 

Als ze uit balans raken kan dat zich op allerlei manieren uiten, bijvoorbeeld:

  • Snel koud hebben
  • Niet kunnen slapen
  • Stemmingswisselingen
  • Onbeheerste eetbuien
  • Geen intimiteit (meer) wilen
  • Niet jezelf zijn
  • Na de pil zwanger willen worden, maar de cyclus komt niet op gang

Petra Hoek (orthomoleculair therapeut) en Marjon Hornung (leefstijlcoach en homeopaat) nemen je mee in een interactieve lezing. Je leert veel over je vrouwenlijf, ook heel praktisch wat je kunt doen en laten om de balans in je hormoonsysteem te herstellen. We zeggen vaak dat we 'LAST HEBBEN VAN ONZE HORMONEN', maar zij zijn HET REGELSYSTEEM in je lichaam. Dat is iets om goed voor te zorgen. Toch? 

Je kunt deze avond ál je vragen stellen. Aan het begin van de avond kun je je vraag ook opschrijven en indienen. Petra en Marjon hebben veel kennis en kunde en beantwoorden deze vragen zorgvuldig. Ook andere professionals van Bewust Bollenstreek zijn bij deze avond aanwezig, zoals Hildegard Huber (Shiatsu en voetreflexologie). Je kunt hen na de lezing ook 1-op-1 je vragen stellen.  

Bewust Bollenstreek Informatieavonden

Dit is de eerste van een reeks informatieavonden die Bewust Bollenstreek komende maanden organiseert. Andere onderwerpen als depressie en angst staan binnenkort ook op de agenda. Er is zoveel meer te ontdekken als je ruimer durft te kijken. We nemen je graag mee met onze holistische kijk op ziekte en gezondheid. Heb jij een onderwerp waar je graag meer van wilt weten? Mail angela@bewustbollenstreek.nl. 

Locatie: Herberg De Liefde
Deze spirituele ontmoetingsplaats in het hart van Noordwijk-Binnen is opgericht door Angela Maria, tevens oprichter van Bewust Bollenstreek. Parkeren is in de avonduren gratis en zonder schijf op het Lindenplein, in de Voorstraat en links van de nieuwe Jeroenskerk. Adres: Lindenplein 6 (voormalige ABN/AMRO).

Praktisch

Bijdrage: € 15 incl thee en lekkers
Aanmelden via www.liefdewerker.nl/agenda

Programma

Inloop 19.15
Interactieve lezing 19.30-21.00u (met korte pauze)
Stel je 1-op-1 vragen en ontmoet anderen tot 21.30u
 

Fijn om elkaar te ontmoeten tijdens deze vrouwenavond in Herberg De Liefde!

Informatie

04 nov 2021 | Inloop start om 19.15u.
19.30 - 21.30
15,00
Maximaal 30 deelnemers.

Waar?

Herberg De Liefde
Lindenplein 6
2201 JJ Noordwijk-Binnen

Contact

Bewust Bollenstreek vrouwenavond: HORMONEN in balans!