20okt 2021
Happy Heart + Happy Brain = Happy life: Durf jij voor je geluk te kiezen?

BodyBrainBalance
Online

BodyBrainBalance geluksessie: Tijdens de sessie beantwoorden we samen de vraag wat jouw geluk op dit moment in de weg staat.Door een combi van geluksreflectiekaartjes en jouw eigen lichaamswijsheid en intuitie. Happy Heart + Happy Brain = Happy life

Lief mens,

Voel jij wat jou gelukkig maakt, maar durf je die stap niet te zetten? Of saboteer je je eigen geluk, omdat het toch best eng is om je hart te volgen?

Voel jij je ongelukkig terwijl je eigenlijk alles hebt wat je hartje begeert? Of is het stiekem je hoofd die alles heeft en je fluistert je hart iets anders?

Allemaal vragen die aan bod kunnen komen tijdens de BodyBrainBalance geluk sessie.

Het doel van de sessie is om voor jezelf helder te krijgen wat op dit moment jouw geluk bewust of onbewust in de weg staat. We praten daar samen over, maar belangrijker nog is dat jij gaat leren voelen wat het antwoord is. Geluk is namelijk geen gedachte, maar een gevoel ;-)

`We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them' ` Einstein

Tijdens de sessie beantwoorden we samen de vraag wat jouw geluk op dit moment in de weg staat. Door een combi van geluksreflectiekaartjes en jouw eigen lichaamswijsheid en intuitie. De filosofie van BodyBrainBalance is: A happy heart + happy brain = a happy life'

Dus zou jij het leuk vinden om samen met mij op ontdekkingstocht te gaan en het pad van je hart te gaan betreden of ontdekken? Voel je welkom!

 

Informatie

20 okt 2021
09.00 - 09.40
27,00 Kan evt ook in de praktijk tegen een meerprijs van 10 euro

Waar?

BodyBrainBalance

Online

Contact

Happy Heart + Happy Brain = Happy life: Durf jij voor je geluk te kiezen?