Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03okt 2021
Spirituele Dierendag! Neem je huisdier mee voor een reading van medium Sonja en muziek van Henny!

Herberg De Liefde
Noordwijk-Binnen

Neem je huisdier mee voor een reading bij medium Sonja Dover! Krijg inzicht en een nog betere verbinding met elkaar. Henny Vermeijs zal, speciaal afgestemd op het dier, muziek componeren. Een verbindende dierendag in Herberg De Liefde!

Stem vandaag af op je huisdier, krijg inzicht in wat er speelt, wat er nodig is, en krijg zo nog betere verbinding met elkaar! Neem hem/haar mee voor een reading bij Medium Sonja Dover!

Henny Vermeijs zal, speciaal afgestemd op het dier, muziek componeren/spelen. Precies wat er nodig is. Een bijzondere verbindende dierendag in Herberg De Liefde, een dag waarop we luisteren naar onze dieren!
 

Over Sonja Dover
Sonja stemt af op jou, het dier, de situatie, via het huisdier zelf of via een meegebrachte foto (alleen van levende huisdieren). Zij maakt contact met haar diepere dimensie en geeft inzichten en handvatten mee, waardoor je beter afgestemd raakt op elkaar en de liefde kan stromen. Onze huisdieren houden ons ook vaak een spiegel voor, deze inzichten worden met zorgvuldigheid en respect doorgegeven door medium Sonja.

Sonja is al jaren als medium werkzaam, waaronder ook met een dierencolumn in het tijdschrift Paraview.
 

Over Henny Vermeijs

Henny is al jaren music designer en is gewend om af te stemmen op welke muziek er gewild wordt bij mensen en wat mensen nodig hebben om tot rust te komen, in actie te komen, te aarden of … Nu zet zij deze verbindende kwaliteit in, in samenwerking met medium Sonja Dover. Wat een prachtige match! Vanuit gedeeld verlangen ontstaat het idee van deze bijzondere dierendag.
 

Praktisch

Zondag 3 oktober ben je van harte welkom, met je huisdier, zoals honden en katten, bij Herberg De Liefde. De ruimte is groot genoeg! Wil/kan je je dier niet meenemen, neem dan een recente foto mee waar het dier alleen op staat. Heb je meerdere dieren in huis, neem dan van alle dieren een foto mee. De reading is alléén voor levende huisdieren.

Van 10.00-12.30 en van 13.00-15.00u zal Sonja van een aantal dieren, een reading geven. Dat is bijzonder om bij te wonen en om van te leren. Er kan ook kennisgenomen worden van de bijzondere op de dieren afgestemde muziek van Henny Vermeijs.

Jouw bijdrage voor deze Spirituele Dierendag € 15. Aanmelden graag via www.liefdewerker.nl/agenda. Dan staat jouw naam op de lijst. Gepast contant aan de deur betalen kan ook, mits er nog plaats is. Hou hiervoor de FBpagina van LiefdeWerk in de gaten of bel even.
 

Liever individueel

Ja, wil je graag een reading ontvangen van je levende of overleden huisdier, maar wil je dat liever individueel? Neem dan contact op met Sonja Dover om een afspraak te maken in haar praktijk in Katwijk via info@sonjadover.nl. Kijk voor meer info: www.sonjadover.nl.
 

Wil je (beter) leren afstemmen op je huisdier?

Wil je zelf leren om nog beter af te stemmen op je huisdier? Ontwikkel je mediamieke gaven met een workshop bij Sonja Dover. Binnenkort op de agenda van LiefdeWerk. Heb je nu al interesse? Vraag dan de Liefdesbrief aan, dan ben je tijdig op de hoogte: www.liefdewerker.nl/liefdesbrief.
 

Over Herberg De Liefde

Herberg De Liefde is een spirituele ontmoetingsplaats op een prachtige locatie, op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Opgericht door liefdewerker Angela Maria. Een plek om elkaar te herinneren aan de Liefde die we zijn, een plek om samen te zijn, een plek om te delen. Met gezellig café, ruilkastje met spirituele boeken, voedseldeelkastje (buiten) & kledingruilfeestjes.

Iedere dinsdag InloopCafé 10.00-12.00u
Iedere zaterdag Wandeling van Binnen naar Zee 11.00-12.30u
Laatste zondag van de maand, Viering met muziek, meditatie en inspiratie 11.00-13.00u

Bijzondere evenementen, zoals filmavonden met napraatcafé, spirituele avonden met medium, blotevoetendansen, samen eten, spirituele proeverijen, ligconcerten en lezingen.
Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan onze Liefdesbrief aan!

Als mensen én dieren samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom in Herberg De Liefde!

 

www.liefdewerker.nl

Informatie

03 okt 2021
10.00 - 15.00
15

Waar?

Herberg De Liefde
Lindenplein 6
2201 JJ Noordwijk-Binnen

Contact

Spirituele Dierendag! Neem je huisdier mee voor een reading van medium Sonja en muziek van Henny!

Wat doe ik nog meer?

LiefdeWerk
28jan
Training
Start Jaartraining Opstellingen LiefdeWerk. Samen diep innerlijk reizen en thuiskomen. 1 dag per mnd. 10x
LiefdeWerk
Noordwijk
Innerlijk reizen, voelend ervaren, ontdekken, samen met anderen. Verbinden met wat in je hart is gelegd en dát leven, daarbij weer vertrouwend op je intuïtie. De eerste échte jaargroep Opstellingen in de Bollenstreek gaat van start. Reis je mee?
LiefdeWerk / Angela Maria
Familie- en systeemopstellingen
JeZelf Zijn! Wanneer ben je afgedwaald? We doorvoelen & laten los met Opstellingen!
LiefdeWerk / Angela Maria
Noordwijk
Met het bijzondere werken met familieopstellingen worden blokkades doorvoeld en verborgen verhalen verteld. Daarmee worden verbindingen hersteld en dat geeft ruimte. Ruimte aan jeZELF!
LiefdeWerk / Angela Maria
Coaching - Lifecoaching
JeZelf Zijn! Niets bij, niets af. Simpelweg herinneren wie je bént. Heldere Coaching & Opstellingen.
LiefdeWerk / Angela Maria
Noordwijk
Ben je VASTgelopen? Wil je het nu echt ANDERS? Op natuurlijke, helende wijze krijg je inzicht in jezelf. Zo kom je weer meer in verbinding met wie je WERKELIJK bent. Van zelfinzicht naar zelfacceptatie naar zelfliefde. Dat is LiefdeWerk!
LiefdeWerk / Angela Maria
Relatietherapie
Jezelf Zijn, juist óók in je relatie. Leer vanuit die vrijheid te verbinden met je partner.
LiefdeWerk / Angela Maria
Noordwijk
Wil je meer verbinding en emotionele intimiteit ervaren in je relatie? Vanuit een gezonde stevige basis van ZelfLiefde kun je vanuit vrijheid onvoorwaardelijk verbinden met de ander. SamenLiefde!
Herberg De Liefde
17feb
Open les
Your Inner Nature Yoga met Jan Kraaijenoord (iedere week!)
Herberg De Liefde
Noordwijk
Keer naar binnen met de verstillende yoga met Jan Kraaijenoord. Begeleid met práchtige muziek. Jan geeft les op authentieke wijze, dat maakt het bijzonder én toegankelijk. Passend in de Herberg! Waar alles mag Zijn en iedereen altijd welkom is.
Angela Maria
11feb
Workshop
Workshop Opstellingen: Ja, ik kies voor Liefde!
Angela Maria
Noordwijk
We verlangen allemaal naar liefde. Hoe is het jou en de Liefde voor jezelf? Hoe is het met de Liefde voor de ander, voor je lief? Heb je geen liefdesrelatie, maar zou je dat wel willen? Wat houd je tegen om écht te kiezen voor een leven in Liefde?
Herberg De Liefde
24feb
Workshop
CreaCafé: Mandala tekenen (mét helderziende waarneming) met Carla Ouwehand
Herberg De Liefde
Noordwijk-Binnen
Ontspannen de kleuren laten stromen vanuit je hart én er een helderziende waarneming bij krijgen van Carla Ouwehand. Doe je mee met dit bijzondere creacafé?
LiefdeWerk / Angela Maria
02feb
Spreekuur
InloopSpreekuur voor meer rust en ruimte (iedere week!)
LiefdeWerk / Angela Maria
Noordwijk-Binnen
Loop je vast in emoties, gevoelens, gedachten? Geef ruimte aan wat er bij je leeft en kom zo tot rust bij mijn InloopSpreekuur. Dat kun je (weer) leren. Je hoeft het niet alleen te doen...
LiefdeWerk
04feb
Cursus
Start groep Een Cursus in Wonderen (10x)
LiefdeWerk
Noordwijk-Binnen
Er zijn vele wegen die naar de Liefde leiden. De Cursus in Wonderen is er 1 van. We gaan met een groep aan de slag met het boek, dat een échte cursus is. Samen maken we deze juist heel praktisch.  Een spirituele leerweg in de Liefde.
Herberg De Liefde
11feb
Evenement
Alleenstaande OuderCafé. Ontmoet anderen! Maandelijks.
Herberg De Liefde
Noordwijk-Binnen
Hoe fijn dat er andere alleenstaande ouders zijn om mee te sparren, te delen, tips uit te wisselen en elkaar te bemoedigen in deze fase van je leven! Ontmoet anderen in een ontspannen, verrijkende setting in ons gezellige café Herberg De Liefde!
Herberg De Liefde
14feb
Evenement
TroostCafé - voor iedereen die troost zoekt bij rouw en verlies
Herberg De Liefde
Noordwijk-Binnen
Voor iedereen die troost zoekt bij rouw en verlies. Een gedicht, meditatie, muziek, luisterend oor of verhalen van lotgenoten kunnen jouw pad in het land van rouw ondersteunen.
Herberg De Liefde / Angela
19feb
Wandeling
InspiratieWandeling naar Zee (iedere week!)
Herberg De Liefde / Angela
Noordwijk-Binnen
Iedere zaterdag wandelt Angela Maria (LiefdeWerk) naar en langs zee. Al wandelend raak je geïnspireerd én ontmoet je anderen die, net als jij, liefdevoller willen leven. Na afloop theetje met lekkers in Herberg De Liefde én een kaartje trekken!
Herberg De Liefde
18feb
Geef expressie aan je intuïtie. Spiritueel SchrijfCafé!
Herberg De Liefde
Noordwijk-Binnen
Leuk om anderen te ontmoeten die, net als jij, houden van schrijven én geïnteresseerd zijn in spiritualiteit! Je leert intuïtie te volgen, je vrijer uit te drukken op jouw eigen manier!
Herberg De Liefde
20feb
Evenement
Samen Mantra's zingen! Een viering van Liefde ...
Herberg De Liefde
Noordwijk-Binnen
Mantra's zingen is helend en een uitnodiging om weer te landen in je hart en jouw waarheid te gaan leven. Nog nooit mantra's gezongen? Iedereen is van harte uitgenodigd! Met Paulien (harmonium), Rita (drum), meditatie en inspiratie (Angela).
Herberg De Liefde
04feb
Evenement
Spiritual High Tea. Met reading (Carla), healing (Jacqueline) en Tarot legging (Angela)
Herberg De Liefde
Noordwijk-Binnen
Kom gezellig samen met anderen die, net als jij, interesse hebben in spiritualiteit! High Tea met zoete (deels vegan) lekkernijen en oa Reading van Carla en Tarot met Angela. Een middag vol verbinding in Herberg De Liefde, dé spirituele ontmoetingsplaats!