Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29nov 2021
Verbonden ademcirkel voor Vrouwen

Essie Rademakers intuïtieve coaching & Soul Balance
Noordwijkerhout

Enorm blij zijn wij met onze co-creatie een vrouwen/Sister Ademcirkel. Steeds weer voelen zachte krachtige bedding die ademen in de vrouwen energie bied. Wij heten je van harte welkom dit zelf te komen ervaren, Essie & Michelle

De vrouwen/Sister Ademcirkel, is een prachtige co creatie van Essie & Michelle 

Verbonden Ademen is een adem-methode waarbij de in- en uitademing met elkaar verbonden worden. Dit betekent dat er geen pauzes meer zijn tussen de in- en uitademing. Je ademt volledig in naar de onderbuik (actief) en ontspannen uit (passief). Het is een bewuste ademhaling en daarom wordt deze vorm ook wel Bewust Verbonden Ademen genoemd. Wij zorgen voor een veilige bedding, waarin er ruimte is om oude pijn en stress los te laten. Soms zullen we ook met thema’s werken. Wil je op de hoogte blijven geef dan je mobiele telefoonnummer door, dan sturen wij steeds een herinnering met de informatie over de eerst volgende Vrouwen ademcirkel.

In deze tijd, waarin we met veel verandering te maken krijgen en waar veel in ons wordt geraakt, is de Verbonden ademsessie een manier om ruimte te creëren in jouw lichaam en daarmee ook in jouw hoofd en gevoel. Deze tijd nodigt ons uit om meer in het nu te zijn en de Verbonden ademsessies zijn een hele mooie manier om daar ruimte voor te scheppen.

De avond start om 17.30 uur en we eindigen rond 20.00. De thee staat klaar en je bent welkom vanaf 17.15  uur. 

De energie uitwisseling voor deze cirkel is 25 euro.

Opgave kan via whatsapp of bellen: Essie 12699905 of Michelle 51787027

Wij heten je van harte welkom,
Essie & Michelle

Informatie

29 nov 2021
19.00 - 21.30
25,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Heal Jezelf
Hofzichtlaan, 6
2211 PR Noordwijkerhout

Contact

Verbonden ademcirkel voor Vrouwen