31jul 2021
Workshop struinen & tekenen - Bomen tekenen

Struinkunst
Vogelenzang

Ga op zaterdag 31 juli mee op een creatief struinavontuur met kunstenaar Lisette Marije Eisenga. Deze (ont)spannende workshop is voor iedereen die wil leren tekenen, ook als je van jezelf vindt dat je dat niet kunt.

Ga mee naar buiten, want nog leuker dan leren tekenen is buiten leren tekenen! Deze workshop is een combinatie van leren tekenen en struinen door de duinen. In de Waterleidingduinen mag je namelijk van de paden af. Hartstikke spannend en ik neem je graag mee op avontuur. Ik ben geen bioloog of historicus, maar ik kom al vele jaren in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kan best veel over het gebied vertellen. Tijdens het wandelen doen we inspiratie op en we stoppen op verschillende plekken om te tekenen.

In de ochtend leer je de basisbeginselen van het tekenen. Je leert hoe je een tekening opbouwt, hoe je vormen en verhoudingen goed weergeeft en je leert structuur en schaduw toevoegen. De bomen zijn het model; een dankbaar onderwerp met al hun bijzondere, grillige vormen en juist voor de beginnende tekenaar heel goed te leren. De middag staat in het teken van struinen. Tijdens het wandelen doe je inspiratie op en we stoppen op verschillende plekken om te tekenen.

Informatie

31 jul 2021
09.00 - 15.00
85,00 Inclusief materiaal
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Amsterdamse Waterleidingduinen, Ingang Panneland
Vogelenzangseduinweg 2
Vogelenzang

Contact

Workshop struinen & tekenen - Bomen tekenen