Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

08okt 2021
Meditatieconcert: De Reis van de Held

Zen met Den
Schipluiden

Tijn Touber en Dennis Kivit nemen je mee door de duisternis van de onderwereld. Want alleen daar zul je de graal vinden die je terug leidt naar het licht. Een reis naar het licht in 8 mythische stappen… en songs!

DE REIS VAN DE HELD – TIJN TOUBER & DENNIS KIVIT

Tijn Touber en Dennis Kivit brengen op vrijdag 8 oktober een meditatieconcert De reis van de held. Een reis naar het licht in 8 mythische stappen… en songs! Tijn en Dennis nemen je mee door de duisternis van de onderwereld. Want alleen daar zul je de graal vinden die je terug leidt naar het licht.

In acht archetypische stappen ontdek je wat jouw missie is, je roeping, grootste kracht, favoriete probleem, belangrijkste mentor, heilige graal, innerlijke held en ultieme levensbron. Uiteindelijk leer je leven in twee werelden: die van het donker en die van het licht. Dat is meesterschap en dat is verlichting. En dat is de uitdaging van deze tijd!

Tijn Touber (auteur van verschillende boeken, o.a. de bestseller Spoedcursus Verlichting, columnist in Happinez en initiator van stadsverlichting) neemt je in 8 stappen mee op reis naar de ruimte in jezelf door muziek, geleide meditaties en inspirerende verhalen. Dit doet hij in harmonie met zanger-gitarist Dennis Kivit. Samen weten zij  “ingewikkelde” spirituele zaken met humor te vertalen naar de alledaagse belevingswereld. Een concert vol mooie muziek en samenzang, afgewisseld met stilte, geleide meditaties en verlichtende inzichten.

Informatie

08 okt 2021
20.00 - 22.00
18,50 inclusief theetje

Waar?

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden

Contact

Meditatieconcert: De Reis van de Held