Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16jul 2021
Lezing Levensinitiaties Bewust in de Bieb

Hart van Jade
Noordwijkerhout

Wil je leren om op een lichtere manier om te gaan met de uitdagingen in het leven? Meer liefde te ervaren voor het leven en jezelf?  Voel je de behoefte om jezelf en het leven beter te leren kennen? Dan is deze proeverij voor jou. Je bent welkom!

De Levensinitiaties, geven je een nieuwe gebruiksaanwijzing, lichtheid en rust vanuit een combinatie van westerse psychologie en oosterse filosofie. Het doel is om meer te gaan leven vanuit jouw bron, vanuit wie je in essentie werkelijk bent. 

 
De vier uitdagingen 
In ons leven hebben we te maken met uitdagingen op het gebied van emoties, gedachten, boosheid en vergeving. En met de vraag: 'Waarom ben ik hier op aarde?' Deze vier uitdagingen komen we tegen op alle gebieden in ons leven: binnenin onszelf, in relatie tot een ander, in ons werk en in ons gezin. Deze proeverij bestaat uit een mooie combinatie van psychologie en spirituele bewustwording. Tijdens deze workshop word je bewust van je gedrag en krijg je inzichten wat jij kan doen om meer te handelen vanuit jouw essentie en kracht. Dit werkt ondersteunend om vol energie, plezier en lichter in het leven te staan en het leven en jezelf te omarmen. 

Graag ontmoet ik je in de bibliotheek.

Je kunt je aanmelden via de site van Bibliotheek Noordwijkerhout. 

Kijk voor meer informatie over mij op hartvanjade.  Als je vragen hebt, je bent welkom om contact met mij op te nemen. josehartvanjade of 46282422   

 

Informatie

16 jul 2021
09.30 - 11.00
3,50 voor leden van de Bibliotheek Bollensteek €2,50 aanmelden via de Bibliotheek

Waar?

Bibliotheek Noordwijkerhout
Herenweg 2
2211CC Noordwijkerhout

Lezing Levensinitiaties Bewust in de Bieb