Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23okt 2021
Workshop Reconnective Healing® - Ervaar de frequenties in eigen handen

Reconnect your Heart
Leiderdorp

Wat is eigenlijk Reconnective Healing? Hoe activeer ik het in mijn handen? Deze vragen gaan we in de workshop zo goed mogelijk beantwoorden. Wil je op een speelse manier kennismaken met dit mooie werk, dan is deze workshop echt wat voor jou!

Wat is eigenlijk Reconnective Healing®? Hoe activeer ik het in mijn eigen handen? Hoe werk ik ermee voor mijzelf en anderen? Deze vragen gaan we in deze interactieve workshop zo goed mogelijk beantwoorden. De nadruk zal liggen op het ervaren van de frequenties in je eigen handen en in interactie met andere deelnemers. Wil je op een speelse maar tevens informatieve manier kennismaken met dit mooie werk, dan is deze workshop echt wat voor jou!

Nadia van Raam en Gabie Devaney hebben beide hun eigen praktijk waar mensen terecht kunnen voor Reconnective Healing. Hun liefde voor dit werk delen zij graag met anderen. De ochtend bestaat uit een introductie, een stukje theorie & filosofie én je gaat ook zelf aan de slag met allerlei leuke (hand)oefeningen zodat iedereen een ervaring rijker naar huis gaat!

Keypoints
-    Wat maakt Reconnective Healing® bijzonder?
-    Wat vertelt de wetenschap over dit werk?
-    Voel de frequenties in je eigen handen!
-    Hoe je er gemakkelijk voor jezelf mee kunt leren verbinden.

We hebben er voor gekozen om de groepsgrootte te beperken, dus heb je interesse, reserveer dan snel een plekje! We hanteren een gezond & veilig hygiëneprotocol (zie website) waarbij we deelnemers vragen om op bepaalde momenten eventueel mondkapjes te dragen. Lees het protocol goed door voordat je je aanmeldt. Schikt deze datum nou niet? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan hoor jij als eerste wanneer de volgende workshop gaat plaatsvinden. 

Ervaar wat Reconnective Healing® met jou doet! 

Informatie

23 okt 2021 | Deur vanaf 9:15 open
9.30 - 12.30
85,00 Incl. thee, koffie, water & lekkers en een leuke goodiebag

Waar?

Yoga-Loft Leiderdorp
Zijlbaan 42
2352 BN Leiderdorp

Contact

Workshop Reconnective Healing® - Ervaar de frequenties in eigen handen