31jul 2021
Kinesiologie behandeling

Groei! Praktijk voor Kinesioloie
Noordwijk

Het is een stressvolle tijd geweest voor ons en voor onze kinderen. Met een kinesiologie behandeling kan ik je helpen de opgebouwde stress in je lijf op te heffen waardoor jij met heel veel energie de welverdiende vakantietijd ingaat!

Zijn jullie ook zo ontzettend toe aan vakantie?
Het afgelopen jaar is voor veel gezinnen super heftig geweest. Al die ballen die maar in de lucht gehouden moesten worden; ouders die opeens vanuit huis moesten werken en kinderen die aan diezelfde eettafel online les moesten volgen. 
En dan al die onzekerheid; wanneer mag iedereen weer naar school, oh jee een snotneus, moet ik me nu laten testen, lopen mijn kinderen geen achterstand op?
Tijd en ruimte om te ontladen was er ook niet; afspreken met vrienden mocht niet en online is toch echt wel heel anders, de sportscholen waren dicht en een avondje een babysitter regelen en lekker uiteten en naar de bioscoop met je liefje was er ook niet bij….
Niet zo heel raar dat we moe/geïrriteerd/verdrietig/boos zijn toch? Alle stress die we het afgelopen jaar hebben opgebouwd, hebben we niet of onvoldoende af kunnen voeren, waardoor dat nu allemaal in ons lijf opgeslagen zit. Dit moet eruit om ons weer fit en energiek te kunnen voelen.Een kinesiologie behandeling kan je daarbij helpen. We sporen samen op waar de stress zit opgeslagen en zorgen dat dit wordt opgeheven.
Hierdoor gaan jij en je kind energiek de vakantie in en kunnen jullie weer heerlijk gaan genieten van elkaar!

Wil je ook energiek de vakantie in?
Boek je nog een behandeling in de maand juli dan krijg je 25% zomervakantie korting op je eerste behandeling!
 

Informatie

31 jul 2021 | Datum & tijd in overleg
09.00 - 17.00
45,00

Waar?

Groei!, Praktijk voor Kinesiologie
Nieuwe Zeeweg 82
2202 HB Noordwijk

Contact

Kinesiologie behandeling