Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

05jul 2021
Intake Individueel Body Mind Release traject

The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn
Voorhout

Individuele intake Body Mind Release (BMR). Iedere maandag van 14.00u tot 15.30u kan er een afspraak worden gemaakt voor een individuele intake. Body Mind Release unieke methodiek en bewezen effectief. Ons motto is NIET MEER PRATEN, MAAR DOEN!

Body Mind Release is een unieke en vernieuwende methodiek die je helpt om de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht aan te pakken. Denk bij innerlijke oorzaak aan beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen, oftewel ballast. 

Body Mind Release komt op het juiste moment en past heel mooi in deze nieuwe tijd, een nieuwe en zeer effectieve methode, die werkelijk een verschil gaat maken. Onze ballast wordt momenteel flink getriggerd door alles wat er momenteel gaande is. Beperkende gevoelens en overtuigingen als schuld, controle, conflict en strijd, afhankelijkheid, onmacht, slachtofferrol, eenzaamheid, onvrijheid, over grenzen heen laten gaan, angst voor financieel tekort, angst ongezond te zijn, angst voor de dood, angst controle te verliezen enz. worden in deze intense tijden aangeraakt en getriggerd. Wanneer we deze ballast die in ons zit niet loslaten, zullen we steeds gebeurtenissen ervaren, die dit blijven triggeren, net zolang totdat jij de verantwoordelijkheid neemt over jezelf en met jezelf aan de slag gaat om de ballast los te laten. Hoe doe je dat? Dat leg ik je uit tijdens de individuele intake sessie Body Mind Release. 

Tijdens de intake van 1,5 uur leg ik je uit : Hoe je aan je ballast bent gekomen! - Wat ballast met je doet! - Hoe we die in kaart hebben gebracht! 

Wekelijks op maandag van 14.00u tot 15.30u kan er een afspraak worden gemaakt voor een individueel intake gesprek!

Informatie

05 jul 2021 | Wekelijks
14.00 - 15.30
10,00 Schrijf je je in voor het Body Mind Release traject, dan betaal je geen intakekosten!
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 1 deelnemers.

Waar?

The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn
Loosterweg 4a
2211 TL Voorhout

Intake Individueel Body Mind Release traject