Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30jul 2021
Dotpaint Workshop 'Creëer je eigen krachtsteen & dagboekje' nog 1 plekje!

Reconnect your Heart
Noordwijk

Tijdens deze creatieve workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is. Je creëert je eigen unieke krachtsteen en dankbaarheidsboekje. Uit je hoofd, en in je hart. Maak iets moois voor jezelf of een uniek cadeau voor een ander!

Geïnspireerd door een oefening uit het doe-boek The Magic (Rhonda Byrne), leek het me prachtig om een unieke krachtsteen te dotpainten met een klein dagboekje waar je dagelijks in op kunt schrijven waar je allemaal dankbaar voor bent! Door dankbaarheid meer in je leven toe te laten wordt je trillingsfrequentie verhoogd en dit geeft een gevoel van rust, innerlijke vrede, vreugde en overvloed.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. "Uit je hoofd, en in je hart!" Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU

Op vrijdag 30 juli ben je van harte welkom bij Herberg de Liefde om dit zelf te komen ervaren. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je mandala patronen creëert. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag met een steen naar keuze en het bewerken van de kaft van een A6 dagboekje. Je kunt er voor kiezen om 'vrij' te dotten of een mandala patroon te creëren. De keuze is helemaal aan jou! Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Informatie

30 jul 2021 | Andere data/workshops op aanvraag
10.00 - 13.00
55,00 Incl. Steen, Dagboekje, 4 verfcontainertjes en meer! BB Leden 5 euro korting!

Waar?

Herberg de Liefde
Lindeplein 6
2201 JJ Noordwijk

Contact

Dotpaint Workshop 'Creëer je eigen krachtsteen & dagboekje' nog 1 plekje!