Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

31mei 2021
Nieuwsgierig naar jouw Zielsplan? via Zoom (iedere dag op afspraak)

Conscious Living/ Doelbewust Leven
Online via Zoom

Wil jij jouw unieke Zielsplan weten? Of samen met je partner? Boek gratis mini reading: * ik licht een tipje van de sluier op... * ik geef helderheid over de werking van het numerologiesysteem * ik onthul een deel van de codes

Het numerologie systeem dat ik gebruik is een al 5.000 jaar oud Hebreeuws systeem. Ook in de 21e eeuw staat het klaar om antwoord te geven op vragen als; “wie ben ik, wat kom ik hier doen, welke uitdagingen, talenten en doelen heb ik in dit leven?”.

Aan de hand van je (geboorte) naam en de resonanties en trillingen die daar bij horen, geef ik je een strikt persoonlijk numerologie advies. Je ontvangt een blauwdruk van jouw unieke talenten, uitdagingen en levensdoelen.

Ook is het mogelijk om met bijvoorbeeld je partner of met je vriendin of familielid een mini reading te ontvangen, Bekijk, vergelijk en bespreek met elkaar de uitkomsten van ieders reading. De onthullingen maken duidelijk waarom jullie je zo met elkaar verbonden voelen en waarin jullie elkaar kunnen versterken. Als er knelpunten zijn in relaties kan de reading inzicht geven en helend werken. Per persoon duurt de Zoom meeting ongeveer 15 tot 20 minuten.

* Ga naar de website doelbewustlevencoach (zie ook bij de knop contactgegevens)
* Stuur het volledig ingevulde contactformulier in
Ik laat binnen 24 uur van me horen, check ook je spam-box

Informatie

31 mei 2021 | Elke dag mogelijk op afspraak (via contactformulier op website of mail aan info@doelbewustlevencoach.nl)
14.00 - 15.00
0,00 voor een mini reading, ook voor (liefdes)-relaties. Volledige reading € 111 zie website.

Waar?Online via Zoom

Contact

Nieuwsgierig naar jouw Zielsplan? via Zoom (iedere dag op afspraak)