Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

05mei 2021
Inspiratiewandeling 'Vrij zijn'

Petra Meiburg Natuurcoach
De Zilk

Inspiratie opdoen rondom het thema 'Vrij zijn' in jouw leven. Ervaar, geniet en verwonder jezelf tijdens deze inspirerende wandeling met diepgang.

Het is lente! We kijken naar het thema "Vrij zijn" in jouw leven. 

Wat is vrijheid voor jou? Hoe vrij leef jij? Waar wil je jezelf van bevrijden? 

Een heerlijke wandeling met diepgang om contact te maken met de inspiratie rondom dit thema in jou. En te voelen waar je (meer) vrijheid in kunt brengen. Ervaar, geniet en verwonder jezelf. Ga mee met de Inspiratiewandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. 

Voor jou als je op dit moment inspiratie mist in jouw leven. Of als je plannen hebt maar nog niet in beweging komt om ze uit te voeren. Dat kan in je werk, in je relatie, in je creativiteit zijn. Wil je je enthousiasme en inspiratie weer heerlijk laten stromen? Na de wandeling ga je vol inspiratie weer naar huis.

We ontmoeten elkaar om 9.00 uur op de parkeerplaats van de Amsterdamse Waterleidingduinen ingang De Zilk. Rond 11.30 uur ronden we af. We zullen wandelen en ook regelmatig stilstaan om een oefening te doen. 

Tips om mee te nemen: flesje water, regenkleding, stevige wandelschoenen. Maximaal 4 deelnemers. Graag aanmelden via WhatsApp of telefonisch contact.

Je bent van harte welkom!

Informatie

05 mei 2021
9.00 - 11.30
22,50 Inclusief toegangskaartje Amsterdamse Waterleidingduinen. Parkeren is gratis aan de rand van De Zilk
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Ingang Amsterdamse Waterleidingduinen De Zilk
Joppeweg 1
De Zilk

Contact

Inspiratiewandeling 'Vrij zijn'