19mei 2021
Kun jij van jouw pijn of ziekte af? (gratis persoonlijke sessie)

Maak jezelf beter bv
Lisse

Je pijn of ziekte blijvend en snel oplossen? Deze methode is snel, duurzaam en je doet het zelf, waardoor je er de rest van je leven profijt van hebt. En je niet meer afhankelijk bent van anderen. Nieuwsgierig? Laten we geheel vrijblijvend bellen.

Wil jij weten waarom jouw lichaam doet wat het doet? Wil jij weten of en wat jij aan jouw pijn of ziekte kunt doen? Ben jij er klaar voor om gezond te zijn? Laten we dan eens bellen. Gratis!

Doet u nog maar een paracetamolletje!​

Of dat nu zo verstandig is, daar zijn de meningen over verdeeld. ​​

Je hebt de oorzaak van de pijn weg te nemen, in plaats van de pijn te onderdrukken. Pijn en ziekte is een signaal van het lichaam dat het graag anders zou willen. Op het moment dat mensen maar door blijven gaan, zal de pijn heftiger worden. Het taboe is dat het veel makkelijker en geaccepteerder is om naar medicatie te grijpen, dan dat mensen op een andere manier kunnen aanpakken wat er echt aan de hand is.’

Pijn is er niet zomaar. Pijn is er niet meteen. Het ontstaat. Het komt ergens door. We worden pijnvrij geboren. Om vervolgens te leren wat wel en geen pijn doet. Er zijn mensen die een hele hoge pijngrens hebben en mensen die een lage pijngrens hebben. Patrick heeft een schema ontwikkeld over het ontstaan van pijn. Dit begint als je een baby bent en bouwt zo op naar een volwassen leeftijd. Waarbij het afkijken bij je ouders, het onderdrukken van emoties, het ontwikkelen van overlevingsmechanismen en het hebben van belemmerende overtuigingen een grote rol spelen.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Wil je graag geloven dat jouw pijn binnen een dag weg is?

Informatie

19 mei 2021 | Ook op andere dagen/tijden mogelijk op afspraak!
20.00 - 21.00
0,00
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 1 deelnemers.

Waar?


Reigerstraat 6
2162 GB Lisse

Kun jij van jouw pijn of ziekte af? (gratis persoonlijke sessie)