Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

09apr 2021
Yoga Nidra online

Inner Eye Yoga
Voorhout

Leer je diep te onstpannen door een Yoga Nidra serie te volgen, of gewoon als losse workshop als dat beter bij je past. Deze workshop wordt iedere maand gegeven dus je kan instromen wanneer je wilt!

Met Yoga Nidra gaat je systeem (lichaam en denken) in een soort diepe, droomloze slaap met tegelijk een helder bewustzijn en een spoor van verbinding met je omgeving. Door de diepe ontspanning ontstaan theta en delta hersengolven, bereik je een trance-staat waarin ervaringen en fragmenten van herinneringen worden verwerkt, de spierspanning en stress in het lichaam afneemt en de bloeddruk en hartslag daalt. Dit heeft een zeer helende werking op lichaam en geest. Yoga Nidra is een vorm van diepe meditatie en ontspanning waarbij je liggend een stem volgt die je door een gestructureerde meditatie heen praat. Het doel? Een moeiteloze staat van zijn en een hoger bewustzijn bereiken. Het is dan ook niet een actieve techniek die je moet leren of oefenen, iedereen kan het!

Komende data: vrijdag 7 mei, 4 juni en 2 juli
De workshops starten altijd om 19.30 uur!

Kosten:
Voor 4 workshops: 50 euro (een half jaar geldig, exclusief de vakantie en niet persoonsgebonden)
per losse workshop: 15 euro

Klaarleggen: soepele kleding, extra dekentje of campingmatje. Er zijn yogamatten, voldoende kussentjes en een aantal dekens voor toedekken in de studio aanwezig.

Informatie

09 apr 2021 | 7 mei, 4 juni en 2 juli hopelijk snel weer in de studio!
19.30 - 20.45
15,00 4 rittenkaart voor 50 euro

Waar?

online

Voorhout

Contact

Yoga Nidra online